o udržení, 33. kolo
06.03.2012 14:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Křídla Sovětů Samara 2:1

Amkar Perm porazil v úterní dohrávce Křídla Sovětů 2:1 a posunul se na bezpečné 12. místo v tabulce. Křídla Sovětů zůstaly 14.

Skóre bylo otevřeno už v 6. minutě, Grišin vnikl do pokutového území Křidel Sovětů, přesnou přihrávkou našel na penaltě stojícího Pejeva a ten rozvlnil síť. V dalších minutách prvního poločasu se hrál vyrovnaný fotbal, šance byly na obou stranách, ale skóre zůstalo nezměněno. Zdálo se, že Permjaci jsou hubeným vedením uspokojeni, do útoku se prakticky nevydávali.

Po změně stran Perm přidal na aktivitě, ale málem se to svěřencům trenéra Božoviče vymstilo. V 55. minutě podnikly Křídla Sovětů protiútok, na jejímž konci střílel Petrov těsně vedle levé tyče. Hned vzápětí vstřelil Amkar druhý gól, na rohový kop Vasiljeva brankář Veremenko nereagoval a Čerenčikov jej zblízka poslal za jeho záda.

Zdálo se, že je o osudu utkání rozhodnuto, ale v 70. minutě vrátil hostující Křídla do hry Petrov, který dostal ukázkový míč za obranu a zblízka skóroval. Euforie Křídel ale netrvala dlouho, ve zbylých 20 minutách byl blíže gólu Perm, Křídla Sovětů si nevytvořily ani jednu šanci.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele