Přátelské zápasy - mezistátní Přátelské zápasy - mezistátní

29.05.2013 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
hradec

Anglie 0:0 Irsko

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice jen přátelské utkání, ale také derby nesmiřitelných historických rivalů, takže o náboj je setsakramentsky postaráno. Teoreticky jsou favoritem domácí, ve Wembley budou mít určitě silnou podporu, ale Irsko bude velmi nepříjemný soupeř a podpora jejich fans nebude také malá. Osobně stojím v tomto zápase jednoznačně na straně hostů, průběh i výsledek vidím vyrovnaně ... Tip 1:1

IRELAND !!!

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Kovi81

Co nedal Ox s Walcottem to je na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie doma ve Wembley neprolomila proti Irsku remízové prokletí, takže tento výsledek může být, jako úspěch, přičten právě partě ze Zeleného ostrova. A za to jsem tuze rád a vím, jak tato neprohra potěší všechny fans Irského týmu. Obzvláště, když je proti Anglii .... Takže:

Bravo IRELAND !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Navsteva se nijak nelisi od ostatnich zapasu, to je neco krasnyho. Ale ten vysledek, ne ze bych kolikrat nepral outsiderum, ale Anglie, takrka v kompletnim tymu - co si budem povidat meli vic ze hry, snazili se, ale nepadalo to tam. Jenom skoda pro ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele