základní část, 8. kolo
15.09.2018 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Zlaté Moravce - MFK Ružomberok 1:1

Vo ôsmom kole Fortunaligy remizoval FC ViOn Zlaté Moravce na domácej pôde s favorizovaným MFK Ružomberok 1:1 (0:0).

Od úvodu diktovali tempo hry hostia. Domáci pozorne bránili a dúfali v brejky. Celkovo prvý strelecký pokus videli diváci až v neuveriteľnej 33. minúte. Vtedy Daniel z hranice šestnástky tesne minul ľavý dolný kút Krnáčovej brány. Na opačnej strane na center Brašeňa vyskočil Ewerton a jeho prudkej hlavičke nechýbalo veľa. Veľký závar v šestnástke ViOn-u nastal v 37. minúte; Krnáč likvidoval jednu strelu za druhou. Najskôr vychytal Tandira, vzápätí Takáča a reparát nezložil opäť Tandir. V 41. minúte skrotil Macík Orávikovu strelu. Potom vytlačil na rohový kop Dugov prudký pokus.

I druhé dejstvo vyznelo herne lepšie pre "Ružu". V 54. minúte Kostadinovovu strelu Krnáč vyrazil a pokryl aj následnú Takáčovu dorážku. V 55. minúte Tandirovu strelu stihol Krnáč vyraziť, ale na druhú v podaní Kostadinova už nestačil - 0:1. V 63. minúte striedajúci Švec obišiel Madleňáka, ale z ostrého uhla gólmana Liptákov neprestrelil. V 67. minúte Ewerton dlhou kolmicou vysunul Orávika. Menovaný krížnou prihrávkou našiel voľného Šveca a ten s prehľadom vyrovnal - 1:1. V 84. minúte vnikol do päťky Orávik, no pozorný Macík ho vychytal. V 89. minúte mladý Švec skúsil Macíka prepáliť - brankár hostí strelu k pravej žrdi na dvakrát chytil. Zlaté Moravce remizovali s Ružomberkom 1:1.

Autor: Dušan Guman / tasr.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele