5. kolo
13.08.2016 19:00 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

MFK Ružomberok - Slovan Bratislava 3:2

Ani trojgólový náskok domácim takmer nestačil na víťazstvo. Ružomberok napokon zdolal bratislavský Slovan 3:2 (2:0).

V 23. minúte sa Slovan z ničoho nič dostal k veľkej príležitosti. Kubík vystrelil z vnútra šestnástky a Macík vyrazil jeho pokus na roh. V 25. minúte po faule v strede ihriska poslal Sapara center na hranicu šestnástky. Ten hlavou predĺžil Ján Maslo na svojho bratranca Petra Masla a jeho hlavičku reflexívne vyrazil Mucha. Na veľké šance to v tejto chvíli bolo teda 1:1. Rezultát však ostával bez gólov. V 30. minúte sa k lopte postavil Maslo a jeho pokus, smerujúci z veľkej diaľky k žrdi, skončil až v bráne - 1:0 pre Liptákov. V 42. minúte Mareš dobehol loptu, smerujúcu do päťky a pohodlne ju dokopol do siete. Ružomberok zvýšil náskok na rozdiel dvoch gólov - 2:0. V poslednej minúte prvého dejstva smerovala na bránu hostí nebezpečná lopta. Prišiel zákrok Muchu a po ňom už hvizd hlavného rozhodcu.

V 49. minúte Slovan obkľúčil súpera a všetko skončilo Soumahovou strelou spoza šestnástky tesne vedľa. V 51. minúte si Soumah mimózu zopakoval. O päť minút nato Mareš dostal veľmi dobrú prihrávku do veľkého vápna a krátky nájazd bez problémov premenil na svoj druhý gól v zápase - 3:0. V 59. minúte po nebezpečnom centri a pokuse hostí o odkop sa do lopty oprel Maslo a trafil žrď. V 65. minúte vybojoval loptu Chrien. Potiahol ju pred šestnástku, prihral na Daniela a jeho krížny pokus smeroval mimo brány. V 74. minúte Marešovu šancu na hetrik zmaril Mucha, keď Ružomberčanovu strelu vyrazil. V 82. minúte Priškin hlavičkou od žrde znížil na 1:3. Soumah potom vystrelil spoza šestnástky, no jeho zakončenie bolo vytesnené tesne nad. V poslednej minúte riadneho hracieho času de Kamps znížil strelou z diaľky na rozdiel gólu. V tretej minúte nadstaveného času Soumah pálil spoza šestnástky nad bránu.

Z jasného zápasu bola napokon dráma, so šťastnejším koncom pre domácich. MFK Ružomberok porazil ŠK Slovan Bratislava 3:2 (2:0).

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele