Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2006

zóna UEFA (Evropa) - skupina 1
04.06.2005 20:30 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Nizozemsko

Rumunsko

Rozhodčí: Massimo de Santis (ITA) - Alessandro Griselli (ITA), Vincenzo Mitro (ITA)
Diváci: 47.000

Reportáž

Nizozemsko - Rumunsko 2:0

Nizozemci udrželi první příčku v naší kvalifikační skupině, když porazili celek Rumunska. První šanci měli hosté, Niculesca však dobrým zákrokem vychytal van der Sar. Domácí odpověděli rychle, van Bommelův roh hlavičkoval Kuijt a Lobont měl plné ruce práce vyrazit na další roh. Drogový hříšník Mutu nebyl příliš výrazný a domácí z tlaku vytěžili vedoucí gól. Skvělý centr Kuijta zakončil z pěti metrů Robben. Krátce po změně stran si oba prohodili role, Robben rozehrál trestný kop a Kuijt zblízka hlavou přidal druhý gól. Třetí mohl dát van Persie, ale po pěkné akci Robbena s van der Vaartem zamířil mimo. Alespoň snížit mohl Contra, ale van der Sar jeho hlavičku kryl.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Co k tomu dodat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele