23. kolo
27.01.2018 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - ES Troyes 1:0

Toulouse nakonec vydřelo tolik potřebnou výhru nad Troyes. Ačkoliv kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby hosté nehráli skoro celý zápas o deseti.

Nejvýraznější postavou tohoto duelu byl nepochybně Yaya Sanogo. Právě on udělal po necelých třech minutách hry rychlou kličku Jimmymu Giraudonovi, který se mu následně postavil do cesty, protože jinak by šel domácí útočník sám na brankáře. Rozhodčí Bastien se dlouho nerozmýšlel a vytáhnul hned červenou kartu.

Poté si pětadvacetiletý fotbalista připsal jednu dobrou příležitost, leč radoval se až po deseti minutách hry. Corentin Jean z pravé strany centroval do vápna, kde Sanogo ve velice obtížné pozici zasáhnul kulatý předmět před stínujícím Gabrielem, který přišel na hřiště chvíli předtím jako reakce na ono vyloučení. Nutno dodat, že tahle trefa byla s pořádnou porcí štěstíčka - 1:0.

Bývalý hráč Arsenalu byl nadále aktivní a svou snahu mohl korunovat v závěru prvního poločasu. Jeho hlavičku ale gólman Erwin Zelazny zneškodnil. Po změně stran převzal iniciativu Yannick Cahuzac a ve dvou případech mu k dalšímu přesnému zásahu chybělo opravdu málo. Při druhé šanci už nebyl Yaya Sanogo na hřišti.

Místo něj přišel Andy Delort, který v závěru mohl přidat pojistku, nicméně nebyl úspěšný. TFC teď bude čekat, jak dopadne zápas Lille versus Strasbourg, přičemž ani lepšící se Mety rozhodně nejsou bez šancí na udržení. Mickaël Debéve tedy začal na lavičce dobře a za týden zajíždí se svým výběrem do Nice. Na Troyes čeká Dijon.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele