8. kolo
01.10.2017 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

ES Troyes - AS Saint-Étienne 2:1

Trochu překvapivou porážku utrpělo na půdě Troyes Saint-Étienne, zvláště když velkou část utkání hráli Les Verts v početní převaze. Jenomže Troyes bylo v deseti vysoce efektivní.

První velkou příležitost mělo Troyes, Azamoun rozehrál rohový kop a k hlavičce se natlačil Hérelle a naštěstí pro hosty těsně minul. Za chvíli pálil zpoza vápna Hjun-Čun a Ruffier předvedl výtečný zákrok. Ve 23.minutě mělo obrovskou příležitost Saint-Étienne, Pajota byl před Samassou úplně sám a domácí brankář jeho pokus vyškrábl na rohový kop! Brankou neskončila ani příležitost Bamby, který branku přestřelil.

Divoký začátek zápasu vygradoval ve 34.minutě, kdy Azamoum ostře zajel do Cabelly a sudí bez váhání vytasil červenou kartu. To byla pro Troyes velká komplikace, nicméně nezabránila tomu, že se domácí tým před koncem poločasu senzačně ujal vedení. Grandsir si pohrál s bránícím hráčem a nabíhající Pelé uklidil balón do sítě.

Saint-Étienne nepanikařilo a v 53.minutě vyrovnalo, když se zpoza vápna střelou z první prosadil Hernani. Les Verts se však z vyrovnání neradovali dlouho, jen o chvíli později saváhali před vápnem a po faulu dali šanci Troyes na volný přímý kop. Saif-Eddine Khaoui předvedl parádní kopací techniku a Troyes zase vedlo.

Hosté tak znovu museli dotahovat a své kvality musel ukázat Samssa, který na brankové čáře zlikvidoval pokus Söderlunda. Šest minut před koncem se počet sil na hrací ploše vyrovnal, pronikajícího Grandsira fauloval Hernani a také tady byl sudí nemilosrdný. Těsný náskok Troyes ubránilo a zvítězilo 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad je jen náhoda , že domácí celek vyhrál až 5. zápas doma a zrovna ten , kdy na něj byl vypsán nejvyžší kurz. Jdu .

Reagovat
smazaný uživatel

Měli si to dementi nechat na příští kolo s Lyonem,tam na ně bude ještě vyžší kurz .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele