4. kolo
10.09.2016 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

EA Guingamp - Montpellier HSC 1:1

Guingamp pouze remizoval s Montpellierem a promarnil tak možnost mít stejně bodů, jako vedoucí celek tabulky Monaco. MHSC má nyní bodů na kontě pět.

Domácí byli v úvodu aktivnější. V úvodní desetiminutovce stihnul Sloan Privat hlavičkou nastřelit břevno a nebezpečně (a tvrdě) vystřelil i o tři minuty později. Jenže bez gólové odezvy. Ta se dostavila hned z protiútoku na druhé straně hřiště. Ryad Boudebouz se chopil volného balonu a přihrál Morganu Sansonovi, který přízemní střelou změnil do té doby bezbrankový ukazatel skóre na 0:1.

Tak to na něm vydrželo až do 36. minuty. Pak našel Lucas Deaux nádherným passem Yannise Salibura, který dal pod sebe na Thibaulta Giresse. Toho sice vychytal Geoffrey Jourdren, ale Marcus Coco stál přesně tam, kde měl, takže mohl placírkou vyrovnat na 1:1. Tak se šlo taky do kabin. Že tento stav vydrží až do závěrečného hvizdu v tu dobu ještě nikdo z aktérů nevěděl.

Giresse a Coco si vytvořili příležitost i ve druhé půli, ale neuspěli. A Geoffrey Jourdren vyzrál i na Sloana Privata. V 70. minutě vychytal Karl-Johan Johnsson protihráče Ryada Boudebouze a v samotném závěru se ještě domácí dožadovali odpískání penalty poté, co byl ve vápně stažen aktivní Marcus Coco, později zvolen hráčem zápasu. Protesty však nebyly vyslyšeny.

Před rokem Guingampští prohráli v prvních čtyřech kolech hned třikrát. Teď mají na kontě osm bodů, nula porážek a skóre 7:4. Není divu, že i příště proti Toulouse půjdou do zápasu v roli favorita. Jenom, aby dobrá forma vydržela. Montpellier HSC oproti tomu má co zlepšovat, třeba už o dalším víkendu proti Nice, i když to nebude nic jednoduchého.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele