17. kolo
10.12.2016 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Angers SCO 2:0

Nancy po dobrém výkonu přehrálo Angers a bodově se na něj dotáhlo. Pod výhru 2:0 se svými trefami podepsali Issiar Dia a Loïc Puyo.

V 8. minutě centroval Thomas Mangani a tenhle jeho centr k překvapení všech těsně přeletěl břevno. Pak střílel z nějakých dvaceti metrů domácí záložník Youssef Aït Bennasser, leč rovněž neúspěšně. Až do devětadvacáté minuty to bylo celkem vyrovnané utkání a trochu se možná dalo čekat, že kdo první skóruje, ten vyhraje.

K radosti většiny příznivců na Stade Marcel Picot se to povedlo týmu Pabla Correy. Dia dostal výbornou přihrávku na hranici ofsajdu a rázem se ocitnul tváří v tvář Denisi Petrićovi. Hostujícího náhradníka za jinak stabilní jedničku Guye N’Dy Assembého překonal střelou pravačkou po zemi do protipohybu na vzdálenější tyč - 1:0.

Ve 41. minutě se mohl prosadit svým akrobatickým volejem Loïc Puyo, jenže gól si schovával až na minutu třiašedesátou. Ještě předtím založili slibný útok svěřenci Stéphana Moulina. Karl Toko Ekambi cpal balon na Cheikha N’Doyeho, ale ten na něj těsně nedosáhnul. Kdyby ano, musel by to být jasný gól, protože před ním číhala odkrytá klec.

Něco podobného, ovšem se zdárným koncem, se podařilo Nancy. Maurice Dalé vlétnul přes dva protihráče do vápna po pravé straně, načež nahrával před bránu Puyovi, který zblízka zakončoval do prázdné - 2:0. Moulin si mohl na brankové čáře hlas vykřičet. Ovšem nepotěšil ho ani Baptiste Santamaría, jehož dvěma výživným pokusům zase až tolik nechybělo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele