26. kolo
18.02.2017 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Angers SCO - AS Nancy-Lorraine 1:0

Brzký gól zařídil Angers osmou výhru v sezoně. Nancy se naopak znovu o kousek přiblížilo sestupovým příčkám.

Moulinův tým tedy vyhrál podruhé za sebou, což se mu v Ligue 1 podařilo naposledy v září. Bohužel povedený vstup do sezony nevydržel, a tak se nyní SCO pohybují ve středu tabulky. Na Stade Jean-Bouin šli do vedení už v 5 minutě. Velkou zásluhu na tom měl Cheikh N’Doye, jenž hlavou přiťuknul balon lépe postavenému Jonathanu Bambovi.

Ten si udělal prostor před Tobiasem Badilou a zblízka zanamenal svou první trefu od lednového přestupu ze Saint-Étienne - 1:0. O vyrovnání se snažili Youssouf Hadji a Loïc Puyo, avšak úspěšný nebyl ke škodě Association Sportive Nancy-Lorraine, jak se klub, v němž stále ještě trénuje Pablo Correa oficiálně jmenuje, ani jeden z nich.

Naopak N’Doyemu chyběl ve druhé půli jen malinkatý kousíček k tomu, aby zvýšil na 2:0. Také se nestalo, nicméně les scoïstes se stejně mohli po závěrečném hvizdu rozhodčího Thuala radovat. Za týden přivítají opět doma Bastii. A Nancy? To bude chtít bodovat proti Toulouse. První zápas skončil na Stadium Municipal 1:1, takže to rozhodně není nemožné.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele