37. kolo
07.05.2016 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - ES Troyes 1:0

Toulouse bude mít před posledním kolem záchranu ve svých rukou. V klíčovém souboji proti poslednímu Troyes urvalo nejtěsnější možnou výhru a vyhouplo se ze sestupového pásma na sedmnácté místo. O jediný gól utkání se postaral Oscar Trejo. Pokud TFC zvládne i závěrečný duel v Angers, do Ligue 2 spadnou Gazélec a Remeš.

Byla to hodně cenná výhra pro mužstvo kouče Pascala Dupraze, které po třech zápasech bez výhry už prostě nutně potřebovalo zabrat naplno. Domácí byli v tomhle duelu velkým favoritem už jen proto, že naposledy na půdě St. Étienne předvedli skvělý výkon, jen to pro ně výsledkově nedopadlo tak pozitivně.

ESTAC, jenž doteď nasbíral pouhá tři vítězství a netrpělivě vyhlíží konec téhle hodně zpackané sezóny, neměl u řeky Garonny co ztratit. V prvním poločase se hosté statečně drželi. Směrem dopředu toho moc nevymysleli, ale vzadu byli pozorní. Prakticky jen střela Ben Yeddera, která skončila těsně vedle, malinko vzbudila rozruch.

Dupraz po přestávce vystřídal v 52. minutě Blina za Treja a tenhle tah se mu náramně vyplatil. Jen o pár chvil později totiž právě Argentinec rozhodl. Regattin převzal balón na levé straně, unikl Karabouému a předložil přihrávku ve správný čas na Treja. Ten měl dostatek času, aby svou střelu poslal na bližší tyčku.

O pár minut později musel být znovu v pohotovosti hostující gólman Dreyer, neboť překonat se ho snažil znovu aktivní Ben Yedder. Na druhé straně se pokusil prosadit Jean, ale v 67. minutě zamířil vedle. V závěru se ještě domácího sedmnáctiletého brankáře Lafonta snažil propálit Pi, ovšem neuspěl.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele