37. kolo
07.05.2016 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SC Bastia - Angers SCO 1:0

Sedmatřicetiletý veterán Francois Modestó, jenž v posledním zápase na půdě Rennes nebude moci nastoupit kvůli karetnímu trestu, se rozloučil se svými fanoušky a se svou bohatou kariérou vítězstvím nad Angers, které zařídil ve 43. minutě jeho spoluhráč Yannick Cahuzac. Hosté ani na třetí pokus nedokázali vsítit jedinou branku.

Hostující gólman Letellier byl bombardován už od samotného začátku a už ve 2. minutě vychytal Ayitého, Kamana i Fofanu v krátkém sledu za sebou. Ve 20. minutě Danica našel svou přihrávkou v šestnáctce Kamano, avšak i v tomhle případě si Letellier poradil. Bastia se nakonec ujala zaslouženého vedení v závěru prvního poločasu.

Cahuzac po přihrávce od Fofany napřáhl zpoza vápna a díky jemné teči jednoho z protihráčů zamířil přesně pod břevno. Angers mohlo vyrovnat zkraje druhého dějství, to když sudí Lannoy nařídil v jeho prospěch pokutový kop. Exekutor Mangani však nabídnutou šancí pohrdl a nasměroval balón jen do břevna.

Jen o minutu později měl velkou smůlu Sunu, protože ten tentokráte orazítkoval tyčku Lecovy svatyně. Ve zbytku utkání už však byl nebezpečnější spíše korsický celek. V 62. minutě se dokázal hezky uvolnit střídající N'Gando, poslal centr na bližší tyčku na Brandaa, jeho pokus ale dokázal zlikvidovat pozorný Letellier.

Sedm minut před koncem se dobrým centrem prezentoval Ayité, jenže na míč žádný z jeho spoluhráčů nedosáhl. O několik vteřin později mohli le SCO potrestat Korsičany, jenže Yattara z blízkosti trestuhodně přestřelil. Ti na závěr tohoto ročníku přivítají před vlastními fanoušky Toulouse, které se u nich pokusí zachránit nejvyšší soutěž.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele