32. kolo
03.04.2016 14:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FC Nantes - Lille OSC 0:3

Hráči Lille i nadále pokračují v postupném vylepšování sezóny, díky dvěma brankám Édera a jedné od Sunzua vyhráli už počtvrté v řadě a jsou stále blíže a blíže evropským pohárům. Nantes, trápící se po celý březen, potvrdilo, že s aktuální formou na tom není nejlépe. Doma předvedlo jeden z nejhorších výkonů sezóny.

Bretaňská pevnost Stade de la Beaujoire padla po dlouhých pěti měsících. Naposledy si odtud výhru odvezla na začátku listopadu Marseille. LOSC zase ukázal velkou touhu tenhle ročník ještě zachránit, a především pak v dobré formě hrající Éder, který se během sedmi zápasů Ligue 1 trefil už čtyřikrát.

Do jakýchsi prvních dvou šancí se dostal domácí Sigthórsson, každopádně na gólmana Enyeamu hned dvakrát nevyzrál. V 19. minutě udeřily poprvé v zápase Dogy. Marcos Lopes poslal z levé strany centr na hranici šestnáctky, kde se Éder chytrým zpracováním zbavil obránce Cany a přesnou střelou k tyči překonal gólmana Rioua.

O pár chvil později se musel mít domácí muž v rukavicích na pozoru ještě jednou, tentokráte však Édera vychytal. Ve 33. minutě mohlo být vyrovnáno, neboť Enyeama tak trochu podcenil centr z rohového čtvrtkruhu od Adryana, nicméně svou chybu dokázal napravit a hlavičku Cany jednoruč vyrazil do bezpečí.

Hosté navýšili svůj náskok v 58. minutě. Amalfitano rozehrál rohový kop centrem na hlavu Édera, ten míč ještě obloučkem sklepl na zadní tyč, kde Sunzu z blízkosti překonal vyběhnuvšího Rioua. Na tuhle trefu Kanárci reagovat už nedokázali, naopak v nastavení inkasovali potřetí, když ke vzdálenější tyči zamířil znovu Éder.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele