5. kolo
12.09.2015 20:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

ES Troyes - SM Caen 1:3

Caen během reprezentační pauzy evidentně zapomnělo na debakl, který utrpělo od Lyonu, a v Troyes zaslouženě zvítězilo. Hosté ale nemůžou být na sto procent spokojeni, i když si domů odvezli tři body. Jednak se jim nepodařilo udržet čisté konto, o které přišli v nastavení, a jednak příští kolo bude stát Syam Ben Youssef, jenž byl vyloučen.

Pro mužstvo Patriceho Garandeho utkání nezačalo vůbec dobře. Už v 6. minutě se totiž ze hřiště musel poroučet zraněný záložník Delaplace, jehož nahradil Seube. I bez něho se ovšem SMC dokázal ve 21. minutě ujmout vedení. Appiah s čerstvou posilou Rodelinem hezky zakombinovali, a tak Féret mohl jemným obloučkem skórovat.

Od roku 1999 se nepodařilo Caen na půdě Troyes zvítězit, ovšem i díky dobrému výkonu brankáře Vercoutreho tuhle mizernou bilanci nakonec zametli pod koberec. Překonat se ho pokoušeli Jean nebo Ben Saada, ale ani jeden z nich neuspěl. Soupeř naopak sedm minut před přestávkou udeřil podruhé.

Yahia se sice hlavou po rohovém kopu neprosadil, jelikož zasáhl gólman Petrič, jenže ten balón vyrazil pouze k Ben Youssefovi, pro něhož to byl vůbec premiérový zásah v novém dresu od přestupu z rumunské Astry. Domácí i tak měli naději, neboť autor tohoto druhého gólu dostal v 57. minutě červenou kartu.

Avšak ani tahle početní výhoda ESTAC nepomohla. V 63. minutě se hostům podařilo navýšit vedení po chybě záložníka Pi, Féret pak svou přihrávkou na levé straně uvolnil Bessata, který propálil Petriče. Jen slabou útěchou byla pro Troyes korigující trefa Othona, jenž zpoza vápna zamířil křižnou střelou přesně k tyči.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele