34. kolo
25.04.2015 20:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - SC Bastia 1:2

Veledůležitý souboj o záchranu nakonec lépe zvládla Bastia, a to především díky Francoisovi Kamanovi, jenž ve druhé půli vsítil hned dvě branky a výrazně pomohl otočit zápas na stranu korsického celku. Domácí si svého soupeře nechali utéct na rozdíl tří bodů a navíc zůstali trčet po tomto kole v sestupovém pásmu.

Vyloženě opatrné utkání se tedy určitě nehrálo. Bylo vidět, že vítězství může jeden z týmů posunout opravdu blíže k záchraně, a na nějaký bod se mezi nimi rozhodně nespoléhalo. Nejprve se mohl po rohovém kopu Wasse prosadit Duhamel, jeho střelu však dokázal z brankové čáry vytěsnit do bezpečí dobře postavený Brandao.

Ve 26. minutě již Brandao zazlobil těmi zbraněmi, jaké má jako útočník k dispozici, na domácího gólmana Leroye však nevyzrál. Kamano se následně dokázal dostat k dorážce, jenže branku trestuhodně přestřelil. Kamano zahrozil ve 35. minutě ještě jednou, když se zbavil Ninkoviče, jenže opět nezamířil přesně.

ÉTG nakonec ve 43. minutě prolomil patovou situaci. N'Sikulu popotáhl míč podél levé strany na hranici šestnáctky, odkud přihrál na malé vápno na volného Sunua, jenž z blízkosti pohodlně zacílil. Tenhle náskok však domácí po přestávce neudrželi. Bastia nakonec předvedla povedený obrat.

Danic se vřítil v 57. minutě do nebezpečného prostoru, balón se následně odrazil ke Kamanovi, jenž před Leroyem nezaváhal. Čtyři minuty před koncem se pak hostující forvard prosadil i podruhé. Palmieri poslal parádní dlouhý pas za obranu, kde se ocitl jeho spoluhráč, jenž tentokráte zacílil přesně z první.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele