32. kolo
05.04.2014 20:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

SC Bastia - FC Sochaux 2:2

Fotbalisté Sochaux neměli daleko ke třem bodům, které by do boje o záchranu tak nutně potřebovali. Na konci prvního poločasu vstřelili dvě branky během krátkého sledu, ale ani to jim nakonec nestačilo. Bastia se po přestávce zvedla a remízu ji nakonec zajistila parádní trefa Djibrila Cissého.

Hosté na Korsice rozhodně nehráli druhé housle. Ví, že potřebují vítězit, a to i venku, kde se jim po celou sezónu tak šeredně nedaří. Nejprve střelu Marangeho zablokoval Bruno, po centru Ayewa se následně dostal do dobré střelecké pozici Roudet, nicméně pálil vedle. Gólman Landreau následně zlikvidoval dalekonosný pokus Sinkaly.

FCSM tlačil svého soupeře dál, po Roudetově rohovém kopu pálil těsně nad Sunzu. Těsně před obrátkou se pytel s góly roztrhl. Nejprve Landreaua překonal Ayew, který se parádně odpoutal od obránce Squillaciho, a o pár desítek sekund později prodloužil Contout pas od Roudeta na nehlídaného Corchiu, jenž navýšil vedení.

Bastia se ovšem v žádném případě nevzdala a ve druhé půli už zabrala. V 50. minutě sice Bruno svou šancí pohrdl, o chvilku později si ho však již vyhlédl centr Palmieriho, po němž brankář Pelé již zasáhnout nedokázal. Na druhé straně se mohl prosadit Prcič, avšak Landreau se mezi třemi tyčemi vytáhl.

Na druhé dějství se do hry dostal také Khazri, ovšem jeho rána šajtlí skončila mimo. V 68. minutě dokázali domácí srovnat. O gól tohoto kola se postaral zkušený Cissé, jehož nádherná volej po centru Romarica skončila v bráně. Contout sice mohl ještě strhnout vítězství na stranu Sochaux, to by však musel překonat Landreaua.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele