5. kolo
11.09.2010 19:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AC Arles-Avignon 4:0

I popáté odešel Arles-Avignon poražený. V Paříži ovšem utrpěl dosud nejvyšší porážku v sezóně. Lvi neměli na soupeře od první do poslední minuty utkání, ten si vlastně s bezmocným posledním celkem tabulky hrál jako s hračkou. Čtyři branky, které zařídil Hoarau, Sakho a dvakrát Nene, včetně několika dalších gólovek, jsou toho důkazem.

Nováček ligy si v Parku princů ani neškrtl. Domácí měli hru od samotného začátku pod svou kontrolou a před gólem z 18. minuty se ocitli v dobrých možnostech Chantome a Hoarau. Nakonec v oné brankové situaci skóroval Hoarau. Jallet uvolnil na levé straně Neneho, jeho centr sklepl netradičně Giuly a vytáhlý pařížský čahoun zakončil parádně z voleje.

Hoarau byl při chuti i nadále, o dvě minuty později ho vychytal až hostující gólman Planté. Ve 29. minutě však podruhé lovil míč ze své sítě. Neneho centr z rohového kopu našel na vzdálenější tyčce Sakha, jenž zařídil do přestávky PSG pohodlné dvoubrankové vedení.

Druhá půle už patřila pouze Nenemu. Ve 49. minutě se dočkal zasloužené odměny za aktivitu v první půli a z přímého kopu překonal Plantého potřetí. Ten při jeho střele zůstal na brankové čáře jen nehybně a jako přibitý k zemi stát, ani se nesnažil gólu zamezit. V 56. minutě domácí přidali konečnou čtvrtou branku.

Kombinace Hoaraua a Melvüta Erdinca vyústila ve vytvoření pozice pro Neneho, jenž se parádně trefil po zemi za záda Plantého. A že Giuly, Hoarau nebo Kežman ve zbývajícím čase své příležitosti neproměnili? Radost ze tří bodů a i z tak vysokého vítězství jim to určitě v žádném případě nepokazilo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele