18. kolo
19.12.2009 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - Paris Saint-Germain 1:0

I proti Rennes předvedlo Paris SG velmi matný výkon a domácí tak zaslouženě získali tři body za těsnou výhru 1:0. Rázem se vyhoupli na čtvrté místo tabulky, které mu zařídil svou trefou pět minut před poločasem nejlepší muž zápasu Ismaël Bangoura.

Zpočátku byla hra velice vyrovnaná, na šance přitomspíše vedlo PSG. Hosté byli lepším týmem v celém zápase pouze prvních dvacet minut. Zatímco za domácí nejvíce zlobil Bangoura, na druhé straně se dvakrát ukázal nebezpečný Erding. V 11. minutě pálil do boční sítě, o pár minut později dokonce trefil tyč, když hezky balancoval na hranici ofsajdu.

Od Pařížanů to bylo do konce poločasu všechno, na hřišti byl už byl jen jeden tým, a to domácí Rennes. Ve 23. minutě udělal obrovskou hrubku stoper Camara, kterou však Bangoura nepotrestal a placírkou přestřelil bránu. O tři minuty později si Bangoura za vápnem urovnal míč na pravačku, ale znovu zamířil jen nad.

Ve 35. minutě po rohovém kopu Marveauxe hlavičkoval ještě vedle Hansson, ve 40. minutě se už po ose Tettey - Gyan - Bangoura prosadil z vápna přízemní střelou posledně jmenovaný.

Ani ve druhé půli PSG svůj herní projev nezlepšilo. Rennes dál využívalo mezer v obraně, mnohdy měli hosté obrovské štěstí, že mu soupeř nezasadil definitivní úder. Tři minuty po přestávce mohl přidat svou druhou trefu Bangoura, jeho oblouček minul pravou tyč o decimetry. Na druhé straně propadl míč po rohovém kopu k Sessegnonovi, který ale z bezprostřední blízkosti branku netrefil.

V 68. minutě se musel zákrokem blýsknout Edel, jenž vychytal nájezd opravdu aktivního Bangoury. Polapit musel i střelu Marveauxe, který perfektně překopl zeď, už ovšem nebyla jeho tak prudká, aby ji hostující strážce branky nezlikvidoval. Hosté mohli nakonec srovnat v nastaveném čase, jenže Maurice z vápna pálil jen vedle.

Autor: Patrik Sandev

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG hraje dobry fotbal, to same se na rict i o vykonech Rennes.

Tip 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele