11. kolo
16.12.2009 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - RC Lens 1:1

Pařížané nevyužili možnost posunout se v tabulce do vyšších pater, když pouze remizovali s Lens 1:1. Na branky si diváci museli počkat až do závěrečných dvaceti minut zápasu, kdy během chvilky padly góly na obou stranách.

První půle příliš fotbalové krásy nepřinesla, diváci viděli jen tři šance domácích fotbalistů. První z nich přišla ve 26. minutě, domácí Luyindula se zbavil obránce hostů, ale jeho střelu bravurně zneškodnil vybíhající gólman Runje. O čtyři minuty později zahrával Jallen přímý kop, ale hlavička z dílny Erdinça mířila mimo tři tyče. V závěru poločasu se snažil Clément překvapit gólmana hostů střelou z 25 metrů, ale jeho rána mířila nad branku.

I v druhé pětačtyřicetiminutovce byli aktivnějším týmem domácí, ale nedokázali se prosadit. V 51. minutě byl v pokutovém území faulován Luyindula, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá. O deset minut později se do šestnáctky prokličkoval Sessegonon, poté tvrdě vypálil, ale jeho projektil mířil na břevno branky Lens. O dvě minuty později se však skóre už měnilo. Makélélé si elegantně vyměnil míč s Erdinçem, udělal kličku gólmanovi a v pádu dopravil míč do sítě - 1:0.

Odpověď hostů ale byla blesková, Lens skórovalo z první vážnější šance, kterou si v Parku princů vytvořilo. Pařížané totiž trestuhodně zapomněli na Maolidu, který se ocitl v pokutovém území sám. Centovaný míč si pohodlně zpracoval na prsou a prudkou střelou propálil Apoula - 1:1.

Domácí měli v zápase více šancí než soupeř, ale nedokázali je přetavit v góly. Hosté takřka z jedné vážnější příležitosti dokázali vyrovnat a získat bod.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

RC lens se skrabe tabulkou nahoru, ale PSG ma patent na ukonceni viteznych tazeni souperu.

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele