17. kolo
12.12.2009 19:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Nancy doplatilo na mnohé chyb, prohrálo s Rennes 1:2

Každý svého (ne)štěstí strůjce. To si mohli po prohraném zápase s Rennes říkat v Nancy. AS totiž vedlo, ale vstřelilo si vlastní branku, neproměnilo penaltu a nakonec dostalo červenou kartu. Prohrálo nakonec 1:2.

Rennes tak neprohrálo již čtyři utkání v řadě a v tabulce se posunulo dokonce na čtvrté místo. Naopak Nancy si po vyhraném utkání v Auxerre opět připsalo výhru a kleslo o jednu pozici. Nyní je až na čtrnácté příčce.

Pro domácí ale vše začalo dobře. Ve 41. minutě totiž otevřel skóre domácí Julien Féret. Zkraje druhé půle ale bylo vyrovnáno - o druhý gól utkání se postaral opět domácí hráč, tentokrát ale záložník Bakaye Traoré, jenž si vstřelil vlastní branku. Nicolas Douchez poté nedovolil navrátit vedení na stranu Nancy, když chytl penaltu Luize. V 67. minutě už byl zápas hrůzy dokonán, Macaluso obdržel červenou kartu a hosté dokázali svou početní výhodu využít pouze o tři minuty později - rozhodl Marveaux.

Nancy bylo hned od začátku utkání lepším a aktivnějším týmem. Už ve druhé minutě se do nebezpečného zakončení probil Paul Alo'o Efoulou, jenž si naskočil na centr Malongy. Ve skórování mu ale zabránil brankář hostů Nicolas Douchez. Féretův volej po přiťuknutí Diy zase mířil centimetry nad branky.

Na Doucheze posléze nevyzrál ani Alo'o Efoulou, když jeho tvrdá střela skončila pouze rohovým kopem. První branka ale nakonec zaslouženě přišla. Čtyři minuty před koncem první půle se prosadil Julien Féret - toho našel svým přímým kopem zcela neobsazeného Malonga - 1:0.

Pár minut po změně stran ale bylo opět vyrovnáno. Marveauxův rohový kop směřoval mezi dva spoluhráče, nejvýše vyskočil ale domácí Bakaye Traoré. Ten ale míč uklízel tak nešťastně, že skončil pouze ve vlastní síti - 1:1. Střelu Féreta poté opět vychytal jistý Douchez.

Bylo ale ještě hůř. Féret vyhrál pro svůj tým penaltu, k míči se postavil André Luiz a - Douchez ho vychytal. To se psala 62. minuta. Vše mělo ale ještě další vyústění v 67. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Macaluso a domácí tak museli dohrávat v deseti. A obrat byl dokonán v 70. minutě. Zpoza pokutového území se napřáhl Marveaux a krásnou střelou do horního růžku branky rozhodl o vítězství Rennes.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stade rennes neprohraje na pude Nancy.

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele