8. kolo
05.10.2008 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Paris Saint-Germain 1:1

Poslední zápas francouzské ligy před reprezentační pauzou skončil remízou 1:1, ačkoli lepším týmem byl o trochu Paris SG. Hosté se dostali do vedení už ve druhé minutě díky Hoarauovi, Nancy však do poločasu dokázalo zásluhou Macalusa vyrovnat.

Pařížský klub si tak prodloužil svou sérii bez výhry na tři zápasy, pokud-li počítáme i pohárové utkání s Kayserisporem. Vše se vyvíjelo pro hosty, kteří postrádali své největší hvězdy Makeleleho a Guilyho, skvěle. Už po dvou minutách hry Sessegnon odcentroval na zadní tyč přesně na hlavu Hoaraua, jenž si s takovými situaci ví rady a pohodlně zavěsil.

Za chvilku mohlo Paris SG vést o dvě branky, ale proti Pancratemu vykouzlil skvělý zákrok brankář Bracigliano. Snaha Nancy o vyrovnání se vyplatila ve 33. minutě. Gavanonův přímý kop zužitkoval hlavou Macaluso. Hosté však mohli jít do kabin s vedením, pár sekund před přestávkou vyrazil se štěstím gólman Bracigliano bombu z přímého kopu Sessegnona na břevno.

Pařížský brankář Landreau se musel ohánět hned na začátku druhé půle proti trestnému kopu Gavanona. Na druhé straně neuspěl hostující Pancrate sám před Braciglianem, když ho Luyindula na levé straně našel skvělou přihrávkou. Nancy bylo ve druhé půli horším mužstvem, jenže když ani Luyindula svou dobrou střelou gól nevsítili, rozešly se oba celky s remízou.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele