28. kolo
08.03.2008 20:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Toulouse FC - FC Sochaux 1:2

Hosté ze Sochaux dokázali zvítězit 2:1 a obrat o tři body Toulouse. Sochaux o svém vítězství rozhodlo v úvodní dvacetiminutovce, domácí stačili jen kosmeticky upravit skóre pět minut před koncem. Hrdinou utkání je turecký reprezentant do 21 let Erding, který vstřelil obě branky hostů.

Během devadesáti minut viděli diváci jen minimum šancí. Vše podstatné se odehrálo hned v úvodu střetnutí. První branku utkání dal Erding už v šesté minutě, když využil skvělou nahrávku spoluhráče Isabeye. Druhý zásah přidal o 15 minut později a rozhodl o velmi cenných třech bodech pro Sochaux. Domácím se podařilo snížit pět minut před koncem, když se z přímého kopu trefil Emana.

Jedna nepříjemnost pro domácí tým se odehrála v 47. minutě, klíčový obránce Toulouse Cetto si poranil koleno a musel být vystřídán.

Sochaux přeskočilo v tabulce právě Toulouse, patří mu 18. příčka, a jeho záchrana v soutěži není nereálná. Domácí tým klesl na předposlední pozici, na svém kontě má 29 bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele