35. kolo
26.04.2008 20:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Olympique Lyon - Stade Caen 2:2

Vedoucí Olympique Lyon sice znovu nevyhrál, ale díky remíze Bordeaux stále vede ligu se čtyřbodovým náskokem. Tentokrát si cenný bod ze Stade Gerland odvezli hráči Caen.

Na začátku utkání podle očekávání určovali tempo domácí a měli i šance. Do těch prvních se dostali Benzema a Brazilec Juninho, ale oběma zmařil jejich gólové plány dobře se rozchytávající Vincente Plante. Hosté se spíše bránili a zůstavali vzadu v plné síle, což dlouho dělalo domácím problémy. Až ve 34. minutě se domácím podařilo probourat hradby postavené před brankou Stade Caen. Bodmer centroval, Grosso zkušeně prodloužil a našel volného Benzemu, který hlavou otevřel skóre - 1:0.

Domácí vycítili, že jim výsledek 1:0 do konce poločasu postačí a jakoby přestali hrát. Toho hosté rychle využili a čtyři minuty po Benzemově trefě se vrátili do zápasu. Yoan Gouffran lehce obehrál domácí obránce a pěkně přihrál volnému Eluchansovi, který v souboji jeden na jednoho nedal Coupetovi šanci - 1:1. A to ještě nebyl konec. Minutu před pauzou znovu Gouffran přihrával a tentokráte Compan volejem překonal Coupeta podruhé - 1:2. Po obdržené brance neudržel nervy na uzdě Grosso a po úderu do Gouffranova obličeje uviděl červenou kartu.

Druhý poločas nebyl zdaleka tak zajímavý jako ten první, ale přinesl rozuzlení. Ve čtyřiapadesáté minutě zahrával volný přímý kop Benzema a dnes už podruhé překonal Planteho - 2:2. Domácí i v deseti byli stále aktivnějším týmem a mohli se dočkat i tří bodů. Nejprve ještě Plante zlikvidoval další pokus Benzemy a po Kallstromově volném přímém kopu muselo za něj zaskočit břevno.

Domácí i přes ztrátu zůstávají první. Hostům o nic už nejde, jak k pohárům, tak i k sestupu má Caen daleko.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele