14. kolo
10.11.2007 17:10 CET
3 : 2
(2:2)

Reportáž

Le Mans UC 72 - AS Saint-Étienne 3:2

Důležitou výhru vybojovalo proti St. Etienne Le Mans. Ve strhujícím utkání hosté dokonce vedli, dvě penaltové branky De Mela však rozhodly o třech bodech pro Le Mans. St. Etienne na svého sobotního soupeře ztrácí v tabulce už šest bodů.

Do utkání lépe vstoupili hosté. Gigliotti hned v úvodu pronikl před brankáře, úspěšně zakončit se mu však nepovedlo, stejně jako při střele z hranice vápna o pět minut později. A tak to bylo Le Mans, které šlo do vedení. De Melo vybojoval penaltu a sám pokutový kop proměnil.

Z úvodní branky se však domácí neradovali dlouho. Dernis rozehrál přímý kop přesně na hlavu Varraulta a už za dvě minuty bylo vyrovnáno. Po dalších šesti minutách si Le Mans zkomplikovalo dnešní zápas, když byl po tvrdém faulu na Payeta vyloučen Sessegnon.

Skóre se znovu měnilo těsně před přestávkou, a hned dvakrát. Faul Cerdana na Payeta nejdřív z penalty potrestal hostující Gigliotti. Už za minutu domácí kontrovali Romaricem, který perfektně zahrál přímý volný kop.

Vyrovnaný a zajímavý zápas gólově završila další penalta. Varrault přidržel za dres Gervinha, míč si postavil znovu De Mělo a ani podruhé se nemýlil. St. Etienne se v závěru dostalo do tlaku, ale šance Peleho, Landrina u střídajícího Salla zůstaly nevyužity.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele