37. kolo
10.05.2008 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - FC Sochaux 2:0

Bordeaux se nevzdává, tak by se dalo charakterizovat sobotní utkání proti Sochaux. Domácí tým zvítězil díky brankám Menegazza a Chamakha 2:0 a naděje na zisk mistrovského titulu stále trvá. To by ale museli fotbalisté Bordeaux vyhrát v Lens, Lyonu stačí k mistrovskému titulu získat pouhý bod na půdě Auxerre.

První půlhodina nepřinesla příliš zajímavý fotbal, hrálo se převážně ve středu hřiště. Vážnější situaci přinesla až 36. minuta, Wendel uvolnil Belliona, který svou střelou pořádně vystrašil gólmana hostů. Branky se domácí tým dočkal v úplném závěru první půle. Fotbalisté Sochaux nechali ve vápně při rohovém kopu úplně volného Menegazza, který neměl problém poslat míč do sítě.

Bordeaux si vítězství definitivně pojistilo po hodině hry, Chalme s Obertanem si několikrát pohotově vyměnili míč a z obránců Sochaux udělali pouze přihlížející. Na konci této učebnicové kombinace byl Chamakh, který hlavou upravil skóre na 2:0. V dobré příležitosti se na konci utkání objevil hostující Erding, ale jeho projektil těsně minul domácí svatyni. Domácí tým si tak připsal cenné tři body, které ho stále drží ve hře o titul. Bordeaux tak nezbývá nic jiného než vyhrát v Lens a spoléhat na zaváhání Lyonu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele