31. kolo
29.03.2008 17:10 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - AS Nancy-Lorraine 2:1

Bordeaux v důležitém boji o druhé místo s Nancy otočilo nepříznivý vývoj ve druhém poločase a nakonec se radovalo ze tří bodů. Ty zařídil jediný muž - Fernando Cavenaghi, který se postaral o oba zásahy domácích.

Domácí začali utkání aktivněji. Nejprve svým pokusem nad Gennarem Braciglianem nevyzrál Wandel a o chvíli později hostující brankář zastavil i volej Davida Belliona. Potom se představili i hosté. Ti zahrávali rohový kop, který domácí nejprve odvrátili, jenže hosté znovu vraceli míč do vápna Bordeaux, Youssouf Hadji míč nadzvihl a Zerka ho hlavou posunul do sítě - 0:1. Domácí byli brankou velmi zaskočeni a na další šance si diváci museli počkat až do druhé půle.

Jenže dočkali se nejen šance, ale i vyrovnávajícího gólu. Domácí zahrávali rohový kop, na ten si nejvýše vyskočil Cavenaghi a podobně jako Zerka hlavou srovnal - 1:1. Přišla nemastná neslaná fáze zápasu, nepřicházely žádné šance a už to vypadalo na remízu. Jenže nejprve šel předčasně do sprch po druhé žluté kartě Brison a necelých deset minut před koncem si to hosté pokazili sami. Chris Malonga fauloval Johana Micouda ve vápně a rozhodčímu nezbývalo nic jiné, než ukázat na penaltový puntík. Na něj si položil míč Cavenaghi a v pohodě tuto výhodu využil ve vítězný gól - 2:1. Na konci utkání ukončil sebemenší naděje na bodový zisk hostů Biancalani, který byl stejně jak Brison po druhé žluté kartě vyloučen.

Bordeaux uteklo třetímu Nancy už na šest bodů a minimálně do zítra stejný počet ztrácí na vedoucí Lyon.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

mr

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele