29. kolo
15.03.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - AS Nancy-Lorraine 1:1

Souboj týmů z opačných konců tabulky skončil překvapivě remízou. A to lépe postavení hosté byli za bod ještě rádi, protože celý zápas byli horším týmem.

První šance utkání přišla až v osmnácté minutě. To si na levačku zpracoval míč Stephane Dalmat a poslal ho těsně nad břevno branky Nancy. Sochaux drželo míč častěji a dostávalo se i do dalších šancí. Dalmat si naběhl na centr Mickaela Isabeya a poslal ho směrem k brance hostů, jenže Gennaro Bracigliano byl připraven. Nancy do konce poločasu velmi udatně bránilo a vlastně domácí už k ničemu nepustilo.

Na začátku druhého poločasu se hostům jejich pasivita nevyplatila. To se v šestnáctce dostal k míči volný Erding a po souboji s golmanem hostů Braciglianem se radoval z deváté branky sezony, 1:0. O chvíli později mohlo být v Sochaux ještě veseleji. Dalmat narazil Isabeyovi, avšak jeho střelu se štěstím Braciglian chytil. Už už to vypadalo, že se hosté k ničemu nedostanou, jenže tři minuty před koncem přišel pro domácí šok. Hosté zahrávali ojedinělý rohový kop, domácí obrana sice míč odvrátila, jenže si ho našel volný Zerkovi a srovnal na 1:1.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele