31. kolo
30.03.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Metz - Toulouse FC 0:2

Dvěma brankami Emany z poslední desetiminutovky dokázalo Toulouse uspět v Métách a veze si tři body za vítězství 2:0. Naděje na záchranu domácího týmu v soutěži je po dnešku na bodě mrazu.

Do utkání lépe nakročil domácí tým, hned ve druhé minutě měl dobrou příležitost Pjanic, ale jeho pokus mezi tři tyče nemířil. Prosadit se nedokázal ani Gestede, kterému výborně přihrál Cubilier. S postupem času se začali hosté dostávat více do hry, po několika náznacích šancí přišlo rozuzlení zápasu v poslední desetiminutovce. Velmi pohlednou akci hostů zakončil v 80. minutě svým prvním gólem v zápase Emana. O vítězství Toulouse rozhodl ten samý hráč hned za dvě minuty, když zblízka propálil brankáře Mét.

Toulouse i po vítězství stále zůstává na sestupových příčkách, ale výrazně se přiblížilo týmům před sebou. Mužstvo se dostalo před PSG, který hraje svůj zápas až ve středu. Méty mají dvakrát méně bodů než fotbalisté Toulouse - pouhých 17.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele