29. kolo
15.03.2008 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Metz - Olympique Nice 1:2

Nice si výhrou 2:1 v zápase s Métami udrželo šanci na spnění svého cíle. Tím je pro Nice postavení v první šestce po závěrečném kole Ligue 1. Sobotní výsledek znamená pro Nice první výhru po osmi zápasech.

V prvním poločase měli více ze hry domácí a Hugo Lloris musel několikrát ukázat, proč je hodnocen jako jeden z nejlepších brankářů francouzské nejvyšší soutěže. Nejdříve zázračně zneškodnil hlavičku Laurenta Agouaziho a poté si poradil i s další střelou stejného hráče. Méty ale svoje šance nevyužily a přišel trest. Bakari Kone dostal dlouhý pas od Roola a přihrál před branku Bamogovi, který již měl snadou pozici.

Ovšem po těsně po pauze bylo vyrovnáno. Babacar Gueye byl sražen ve vápně Llorisem a míč si vzal sedmnáctiletý Miralem Pjanic a pokutový kop s přehledem proměnil. Hráči Mét neslavili dlouho. Již o deset minut později totiž opět prohrávali. Penalta se pískala i na druhé straně po faulu Cheikha Gueyeho na Bamoga a Ederson vstřelil rozhodující branku. Nice se výhrou posunulo na páté místo, Méty zůstávají poslední a nyní je dělí od záchany již propastných patnáct bodů. Jsou tak již jednou nohou zpět ve druhé nejvyšší soutěži.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele