29. kolo
15.03.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - AJ Auxerre 1:1

Přesně podle očekávaní skočnil souboj mezi Lorientem a Auxerre. O remízu 1:1 se svými trefami postarali Rafik Saďfi a Jean-Sebastien Jaures.

První šanci utkání měli domácí. Christophe Jallet vyslal do šance Marama Vahiruu, který po uvolnění ostrou střelou vyzkoušel pozornostl brankáře Auxerre Remy Rioua. O pár chvil později domácí Ulrich Le Pen centrem našel Saifiho a ten hlavičkoval naneštěstí pro domácí jen do břevna. Ten samý hráč zkoušel o něco později štěstí nohou. Tentokráte jeho střela skončila těsně vedle tyčky. Tím ukončil i první poločas.

Na začátku toho druhého se k voleji dostal volný Le Pen a jeho pěknou střelu parádně kryl Riou. I přes tlak domácích se jako první radovali hosté. To domácí brankář Fabien Audard nedovoleně zastavil průnik Daniela Niculaea a kopala se penalta. Tu bez problémů proměnil Jaures - 0:1. Jenže radost hostů měla jepičí život. O minutu později se totiž na druhé straně uvolnil Saifi a po centru Morela tentokráte Rioua překonal - 1:1. Na konci zkoušel štěstí Christophe Jallet a když branku netrefil skončilo utkání nerozhodně 1:1.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AJ AUXERRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod ! AJ AUXERRE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele