25. kolo
16.02.2008 20:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Saint-Etienne - AS Nancy-Lorraine 4:0

Bafetimbi Gomis se v zápase svého Saint Etienne proti Nancy trefil hned dvakrát a i díky němu může Saint Etienne alespoň na chvíli zapomenou na sestupové starosti.

Další dvě branky Les Verts přidali Loic Perrin and Pascal Feindouno z pokutového kopu a Saint Etienne deklasovalo Nancy, které ještě před měsícem vypadalo na to, že by se s Lyonem mohlo prát i o první místo. První branka zápasu padla již v sedmnácté minutě. Perrin si pohrál s obranou hostů a pohodlně poslal domácí do vedení. Nancy se snažilo o odpověď, ale Dia nemířil přesně. Čtyři minuty před poločasem se radovali opět domácí. Feindouno poslal přihrávku na Gomise, který nebyl v ofsajdu a Bracigliano neměl šanci.

Nancy se ve druhé půli zlepšilo, ovšem Jody Viviani v brance Les Verts překonán nebyl. Naopak na druhé straně byl ve vápně faulován Payet a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Feindouno. Poslední slovo zápasu měl opět Gomis, který stanovil konečné skóre na 4:0 pro Siant Etienne.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele