33. kolo
12.04.2008 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Monaco - Toulouse FC 0:2

Monaku se nepodařilo navázat na vítězství ze Štrasburku a doma podlehlo Toulouse 0:2. Po zranění žeber se do sestavy hostů vrátil střelec Elmander a hned dokázal své schopnosti vstřelenou druhou brankou. O první zářez se postaral Batlles.

Domácí začali přímo katastrofálně. Monacký brankář Flavio Roma mizerně odkopl balon, který sebral Elmander, poslal ho do středu vápna, kam si naběhl středopolař Laurent Battles a v pohodě ho usměrnil do sítě - 0:1. O čtyři minuty později zahrávali domácí roh, na něj si nejvýše vyskočil Sergio Almiron a naneštěstí pro AS trefil balon břevno. Po půlhodině hry se do šance dostal Malaury Martin, ale s jeho pokusem neměl Douchez mnoho práce. Hned nato byl znovu neúspěšný Almiron. Do konce poločasu hosté kontrolovali hru a více šancí k vidění nebylo.

Stejně jako v první půli, tak i v druhé se domácím vymstily zpackané začátky. Po dvou minutách druhého poločasu se totiž hosté radovali z druhé branky a znovu u toho byla dvojice Elmander-Batlles. Jenže tentokráte se role vyměnily. Batlles pro tuto chvíli přihrával a volný švédský střelec v barvách Toulouse neměl žádné problémy skórovat - 0:2. Hned nato se tato dvojice předvedla potřetí, jenže tentokrát Elmander na Romu nevyzrál. Do poslední větší šance domácích se dostal Massamba Sambou, jenže ani ten branku Toulouse netrefil.

Hosté tak učinili důležitý krok za záchranou, na sestupové příčky mají náskok tří bodů. Monako, které ještě před několika týdny hrálo o poháry, má jen o dva body více.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele