12. kolo
27.10.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - SM Caen 0:0

Trápící se Monako sice přerušilo svoji dlouhou šňůru proher v řadě remízou s Caen, ale takové soupeře by Monako mělo porážet.

Camel Meriem měl první šanci domácích. Jeho střela šajtlí mířila do horního rohu branky Caen, ale nakonec se stočila příliš a minula cíl. Tým Ricarda Gomese měl další příležitost v sedmnácté minutě. Jeremy Menez se skvěle prokličkoval obranou hostů, ale po této dobré práci netrefil branku. Před poločase mohl bezbrankový stav prolommit opět Menez, ale Plante jeho pokus kryl. Po hodině hry naskočil do zápasu i Jan Koller a byl to právě český obr, kdo měl asi největší šanci zápasu. Koller postupaval sám na brankáře Caen, ale míč poslal vedle branky. Hrálo se vlastně pouze na polovině hostů. Šance na vítězství domácí měli, ale ani jednu nazužitkovali, a tak se v sobotu museli smířit pouze s bezbrankovou remízou.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele