10. kolo
05.10.2007 21:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Nancy je znovu v čele

Fotbalisté Nancy pokračují ve skvěle rozjeté sezóně, na hřišti Monaka sice nebyli lepším týmem, ale jejich vysoká produktivita rozhodla o vítězství 3:1. Za domácí jen korigoval český reprezentant Jan Koller.

Do vedení mohlo jít Monako, ale s Meriemovou povedenou střelou si poradil brankář hostí Gennaro Bracigliano. První branku zápasu tak po půlhodině hry vstřelilo Nancy. Hostům se vyvedl přímý kop, rozehrával Gavanon, po něm se k míči dostal Carlos Kim a zavěsil - 0:1. Zanedlouho už to bylo o dva góly. Hosté se dostali do brejku, Puygrenier centroval a Issiar Dia zakončoval - 0:2.

Ještě než se po přestávce mohli domácí začít snažit s výsledkem něco udělat, bylo prakticky rozhodnuto. Carlos Kim si poradil s trojicí obránců a pak i s brankářem Romou - 0:3. Ten si pak sice poradil s pokusem Fortuneho, ale na vítězství hostí už nic nezměnil. Body pro domácí nezajistil ani Jan Koller, v jedné šanci neuspěl, v druhé hlavou po Pinově centru alespoň snížil na konečných 1:3.

Nancy se nejméně do neděle, kdy dohrává Bordeaux s Lyonem, dostalo do čela tabulky. Monaco je zatím osmé, ale dá se předpokládat, že se po dohrání kole propadne do druhé poloviny tabulky.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kapřík

Začíná to být s námi špatný, taková šňůra nepovedejch zápasů už je na pováženou...a tak jsme to měli hezky rozjetý. No, aspoň že Jenda dal už konečně góla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele