37. kolo
10.05.2008 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Monaco si schovalo kanonádu až na druhý poločas

Monaco bylo v utkání s Auxerre poháněno hrozbou možného sestupu. Tato motivace se ukázala býti účinnou, neboť knížecký klub přejel Auxerre se skóre 3:0, a to zejména díky excelentnímu výkonu v druhé půli.

Přesto začalo o poznání aktivněji hostující mužstvo a hned prostřednictvím Pedrettiho přímého kopu ozkoušelo Ruffiera, nezkušeného domácího brankáře, zaskakujícího za zraněného Romu. Na opačném konci hřiště si zase Nene vyměnil balon s Meriemem a provětral rukavice Rioua. Ve 26. minutě musel být proti prudké střele Niculaeho v permanenci opět Ruffier. To byla zároveň poslední šance hostí v celém zápase, jelikož druhé dějství už se odehrávalo plně pod taktovkou Monaka.

Tři minuty po začátku druhého poločasu to začalo. Bakar vsítil svůj premiérový gól v Ligue 1, když usměrnil Menezův centr ze standardky neomylně mezi tři tyče. Vzápětí, po hodině hry, by blízko oku lahodícího gólu Nene, když přeloboval výtečně Rioua, proti bylo ovšem břevno. Riou pak vychytal Meneze, ale Brazilec Nene už se po chvíli nemýlil, když zakombinoval právě s Menezem a zblízka nedal Riouovi šanci - 2:0. Třešničku na dort přidal sedm minut před koncem Meriem, když přebral přihrávku Adriana a z necelých 30 metrů bravurně zamířil přesně.

Monako se vyhouplo na dvanáctou pozici a sestupu už se bát nemusí, Auxerre je sice až patnácté, ale také už má jistotu.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aj, aj, to je zbytečně porážka a komplikace. AJ AUXERRE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele