31. kolo
07.04.2007 17:10 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Olympique Lyon 0:0

Trenér Houllier poslal na hřiště Kima Kallstroma místo zraněného brazilského playmakera a kapitána Juninha. Také dal důvěru českému reprezentantovi Milanu Barošovi. Valenciennes mohou za bod děkovat hlavně brankáři Nicolasovi Penneteauovi. Ten vytáhl hned několik zázračných zákroků proti střelcům Lyonu. Prvním, kdo se řítil do šance, byl Karim Benzema. V jedenácté minutě sprintoval ze strany na branku, ale akci zakončil střelou, která orazítkovala břevno. Poté se ošklivě zranil Jeremy Toulalan. Jeovanio dohrál tvrdě souboj a francouzský reprezentační záložník se poroučel ze hřiště. Další Benzemovu šanci po centru Wiltorda zlikvidoval výborný Penneteau. Také Valenciennes hrozilo. Sice pouze sporadicky, ale jejich nejlepší střelec Steve Savidan se přeci jen dostal do zakončení. Velkou příležitost však nezužitkoval. Benzema byl v průběhu druhé půle nahrazen Maloudou a ten měl také pár šancí. Jenomže nejprve mířil mimo a pak jeho hlavičku z brankové čáry vykopával Guillaume Rippert. V poslední dvacetiminutovce ještě Penneteau zneškodnil šance Baroša a Wiltorda a Lyon proto pouze remizoval s Valenciennes 0:0. Nejméně do večera tak zvýšil náskok na druhý Racing Lens již na sedmnáct bodů.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

0:2(2baros)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele