čtvrtfinále - 1. zápasy
09.04.2024 21:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Kai Havertz odvrací míč v utkání s Bayernem (© AFP)

Arsenal nedokázal zahnat bavorské trauma, zlý muž Kane opět pálil na severu Londýna

Bayern remizoval v prvním čtvrtfinálovém duelu Ligy mistrů na hřišti Arsenalu 2:2. Bavoři cestovali na Emirates Stadium, na němž mu scházeli kvůli trestu za utkání s Laziem vlastní fanoušci, rozklíženi mizerným vývojem německé Bundesligy a jejich trápení ještě umocnil brzký gól Bukaya Saky. Pak však začala chybovat jindy velmi pevná defenziva Londýňanů, když po půlhodině hry dokonal obrat efektivních hostů Harry Kane, legendární útočník největšího rivala Kanonýrů, Tottenhamu. Konečné skóre ale určil v 76. minutě vyrovnávací trefou Leandro Trossard.

Arsenal měl ve svém prvním čtvrtfinále od roku 2010 možnost pomstít se Bayernu. Ten byl v éře Arséna Wengera osudovým soupeřem Londýňanů, když je v průběhu pěti ročníků hned třikrát vyřadil v osmifinále. Cesta k odplatě byla takřka dokonale umetená, domácí totiž hráli skvěle a vládli Premier League, zatímco bavorské strádání naposledy demonstrovala víkendová prohra v Heidenheimu.

Úvodní minuty se nesly jasně v režii Gunners, kteří způsobovali obraně Bayernu značné problémy. První varování přišlo v podobě žluté karty pro hostujícího Alphonsa Daviese, jenž si proto v odvetě nezahraje. Pasivní přístup mnichovské defenzivy potrestal hned ve 12. minutě Saka, který si na hranici vápna převzal míč a nechytatelně trefil levý dolní roh brány Manuela Neuera. O šest minut později už ovšem bylo vyrovnáno, když zmatků v obraně Kanonýrů využil po rychlém protiútoku Serge Gnabry. Další stěžejní moment přišel po půlhodině hry, kdy se po faulu na uzdraveného Leroye Saného nemýlil z pokutového kopu Kane.

Po přestávce byli diváci na Emirates Stadium svědky přesné kombinační hry ze strany Arsenalu, která však proti zformovanému bloku bavorského celku dlouho k ničemu nevedla. Bayern naopak i nadále hrozil z rychlých protiútoků a nechybělo mnoho, aby odskočil na rozdíl dvou gólů. V 76. minutě mu ovšem po kombinaci se střídajícím Gabrielem Jesusem zasadil ránu přízemní střelou Trossard. V závěru mohli ještě Die Roten uzmout vítězství pro sebe, Kingsley Coman ale trefil jen levou tyč.

Forma z domácích soutěží tak zůstala zapomenuta, remíza znamená o něco lepší výchozí pozici do odvety pro Bayern. Střetnutí na německé půdě je na programu 17. dubna.

Autor: Livesport.cz / Adam Vyhnálek

Komentáře (715)

Přidat komentář
Bastaron

2:2

Reagovat
aramaki

Reagovat
ratusek

Reagovat
Müllered

Reagovat
Greaber

1:5

Budu se držet tradičního výsledku

Reagovat
Front hell

Reagovat
vladino10

Reagovat
Seydou Doumbia

ted se ti každý vysměje a na konci zápasu budeš možná nejblíž jako minule v když hral bayern s laziem tu někdo dal podobný tip

Reagovat
Greaber

Jsem to trochu přepálil, protože si upřímně nepamatuju, že by někdo byl takhle namachrovaný na Bayern jako je teď Arsenal. Bez ohledu na aktuální formu je Bayern pořád jeden z nejlepších a nejúspěšnějších týmů a v play off se může stát cokoliv.

Reagovat
Seydou Doumbia

Prostě taková EF klasika, dva velké týmy kdy jeden má formu a druhý je z formy tak to musí být jednoznačná záležitost, pritom to tak většinou nefunguje. To samé v ligových derby. To že se ti celou sezonu nedaří proti sračkám neznamená že na top tým se nevyhecuješ a nezahraješ vyrovnanou partii.

Reagovat
Golasso

Namachrovaný? Wtf?

Reagovat
SunFells

Reagovat
norton

? ja napriklad ocakavam prehru, max remizu. Ale namachrovany nazor tu nevidim ani jeden

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevytrhávaj jedno slovo z kontextu, pointu komentu snad chápeš

Reagovat
SunFells

??

Reagovat
Greaber

Tím asi chtěl říct, že jsem si chtěl hlavně kopnout do Arsenalu Ale v tomhle případě to tak trochu dlužím Tuchelovi, na kterýho jsem vždycky nadával. Přece jenom tu LM s náma urval a troufnu si říct, že ten tým na tom byl tehdy hůř než Bayern teď

Reagovat
aramaki

Asi myslel tie prepálené kurzy. Tiež tu nevnímam nejaké machrovanie. To príde až po zápase, ak Ars vyhrá

Reagovat
Front hell

Mě to spíše pobavilo s tou než abych se tomu vysmál. Stát se může vše. vůbec nás neberu jako favority tohohle zápasu. Bayern je pořád Bayern

Reagovat
Front hell

*tradicí

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mönchengladbach

S příštím ročníkem LM přijde na podzim pro mnohé nejspíš dost nepříjemná změna. Kromě kompletního překopání systému základních skupin - vznikne jen jedna - se v ní velmi pravděpodobné představí záplava neokoukaných klubů z pěti největších lig: Aston Villa, Girona, Štíhrad, Boloňa, Brest. Program zápasů (kdo s kým) přinese úplný guláš. Nad věcí budou naopak fans Manchesteru United a Chelsea.

Reagovat
Pingpongac

Reagovat
Unai

Reagovat
andkoo

Reagovat
Gunner14

5:0

Reagovat
Rich

Tohle smrdí debaklem... Přání 1-3 Tip: 3-0 To jak hraje Arsenal a Arteta se na Bayern připraví, jelikož dementní Tuchel má tu stejnou taktiku jako vždy...

Reagovat
SunFells

2:0

Budu se držet tradičního výsledku, když je Arteta proti Bayernu na lavičce.

Reagovat
Moshe Dajan

0:4

Reagovat
F.o.X.i.K

Tak co? Hecnou se alespoň na tu LM? Já jen chci, aby bylo ve druhém zápase o co hrát, ať není hotovo po prvním jako loni.

Reagovat
Seydou Doumbia

Věřím že Arteta LM nevypustí na ukor ligy. Neboj bude to vyrovnaný duel.

Reagovat
F.o.X.i.K

No já to myslel právě z pohledu Bayernu jestli se namotivujou alespoň na LM když ligu už ztatili. Když to budou vyrovnané zápasy tak budu rád, ikdyz Bayern prohraje

Reagovat
Seydou Doumbia

Nečekám že by se Bayern na LM vykašlal, tam mají na postup stejnou šanci jako Arsenal to není liga kde ztráceli už hromadu bodů a ani výhry by nic neřešili

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
Müllered

Tuchel boří negativní rekordy a vypadnutí s Arsenalem by do toho zapadalo. Naštěstí se vrací pětice zraněných, tak snad to nebude taková poprava.

Reagovat
Sigma Olomouc

1:1

Reagovat
aramaki

3:1 (1:1), Odegaard, Saka, Jesus - Kane (pen.)

Reagovat
mr.Silver

5:1

Reagovat
PP

Kurva já se těším, ale zároveň cítím takový ten nepříjemný tlak.. Přeci jen je to Bayern a je to LM. Za mě beru výhru o dva goly jako skvělý výsledek.

Reagovat
Euphael

tez tam dneska poslu hcp

Reagovat
Shevchenko

A co jiného by jako skvělý výsledek mělo být?

Reagovat
PP

nooo, třeba se podívej na naše poslední 3 zápasy s nima.. TO byl skvělý výsledek..

Reagovat
Jardin

Reagovat
Phillipinho

Výhru o dva góly by byl super výsledek ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

1:2, Bayern využije toho že je extremně podcenován a že je papírový outsider...pořád je to mediálně top tým, akorát se jím prostě nedaří...hrají proti sobě dva velké kluby, kdy Arsenal je menší s lepší formou a Bayern větší bez formy, ale nepočítám že by to mělo skončit rozdílem třídy, vyrovnaný duel...v LM bude jiná motivace než proti dědinám v lize, kde už tak či tak ztráceli hromadu bodů na titul, v LM pořád mají solidní šanci to vyhrát a hlavně otevřenou pozici

Reagovat
aramaki

Otázka je, či je to len problém motivácie a nie jednoducho toho, že im tam nefunguje toho viac.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jedno s druhým. Určitě bych ale podle ligové formy neposuzoval kdo má jaká šance v blbém dvojzápase LM. Tady má Bayern šanci vyhrát LM stejně jako ostatní týmy, každý začíná za stavu 0:0. Spíš čekám kompaktní výkon a vyrovnaný boj než že by dostali od soupeře Deco deku. V LM nemusí dohánět ztrátu 15 bodů na soupeře, stačí zvládnout dva zápasy a jdou zase dál. Rozhodně lepší situace než v lize, kde by jím ani všechny vyhrané duely do konce sezony nestačili k titulu.

Reagovat
aramaki

Súhlasím. Ten kurz na výhru Bayernu je šialený. Bude to úplne vyrovnaný dvojzápas. Tie reči o favoritovi sú hovadina, rozhodovať budú detaily. Koľkokrát bol niekto favorit, jeden hráč sa zle vyspí, ujdú mu nervy a vylúčením ovplyvní výsledok. Všetko je otvorené. Ale je pravda aj to, že Arsenal je v top forme a na druhej strane, Bayern hrá LM každý rok a disponuje skúsenosťami. Môj osobný názor je (a aj prianie) je, že preváži hlad a intenzita/nasadenie v súbojoch. Ale je to 50na50.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vidím to podobné jako ty. Otevřený dvojzápas, forma z blbych lig aktuálně nehraje žádnou roli.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Maximm9

2:0 Arsenal v suchem triku

Reagovat
dextroza_m

4:1, snad...

Reagovat
Nikikrew

Ten kurz na Bayern . V obrane sme silni ale utok stavkove teda docela precenuju. Proti Portu to bola slusna homozlajna

Reagovat
SunFells

Bayern nebude hrát jako Porto. Sice nás srážela nervozita, což se očekávám stane i teď, ale největší problém nám za celou sezónu dělal midblok Porta a Fulhamu, proti Bayernu by se nám mělo hrát lépe.

Reagovat
SunFells

Ono taky Porto v lize má g, ga 51:21 a Bayern 80:36

Reagovat
Nikikrew

Urcite, ale i tak ten kurz moc nechapem. So skusenostami je Bayern stale inde ako my, navyse hraju uz len o LM

Reagovat
SunFells

To bylo jen k tomu Portu, na kurz jsem se ani nedíval.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ideální pro fanoušky Arsenalu nakládat Bayern na tiket

Reagovat
Nikikrew

Ja uz asi dobrych 4 roky nevstavkujem. Vzdy som prerobil a na vyssiu sazku nemam gule

Reagovat
Seydou Doumbia

klasika

Reagovat
aramaki

presne, pred pár rokmi, keď som ešte tipoval, by jeden tiket bol určite buď s čistou 2 alebo x2. Ten kurz je čistý nonsens. Ok, úplne čistý nonsens nie, ale je extra lákavé to podať.

Reagovat
Nikikrew

X2 kurz 2.2, sialene

Reagovat
Seydou Doumbia

proč už nehraješ?

Reagovat
aramaki

Presne preto, prečo som prestal fajčiť. Išlo to do peňazí a tento typ zábavky či úniku neprinášal nič dobré do môjho života. Oberalo ma to o čas a pokoj. A to som netipoval za nejaké veľké čiastky, nikdy som veľa nevyhral, ale bol som myslím v takom permanentnom miernom mínuse. Občas sa to preklopilo do plusu, ale len preto, aby som to postupne pretipoval a tak dokola. Jednoducho už to nedávalo zmysel. Ale netvrdím, že občas ma to ešte neláka, ale dávam od toho ruky preč, pretože či by mi tiket vyšiel alebo by som prehral, mal by som potom tendenciu v tom pokračovať (v prípade prehry by bolo ešte náročnejšie nepokračovať).

Reagovat
Seydou Doumbia

jo ono do toho fakt člověk lehko spadne a pak ho ani ten sport nebaví sledovat když na to nemá vsazeno, protože když v tom nemáš peníze tak záleží na tom zda vyhraje arsenal nebo bayern ? ani ne tvuj život se nezmění

Reagovat
aramaki

Je to tak. To tipovanie dokáže prežívanie tých zápasov ešte umocniť. Je to forma zábavy, a hlavne pre mužov spôsob, kedy môžu popustiť uzdu svojim emóciám. Kedy inokedy kričíš z plných pľúc? Na zápase si to môžeš dovoliť. Je to taká katarzia. Funguje to ale hlavne preto, že väčšinou tie emócie veľmi neprežívame (alebo ich nedávame tak najavo), žijeme strojovo a potom sa ten tlak uvoľní práve pri športe. Ideálne ak ho aktívne robím, ale aj pri tom fandení.

Reagovat
Seydou Doumbia

já jsem v posledním roce zjistil že mě ten sport moc nezajímá ani u toho už nemám emoce jako když jsem byl malý kluk...ale když jsem si před sezonou vsadil dlouhodobé sázky na nhl a fotbalové ligy tak to ty zápasy sleduju a zajímá mě to, ale když na to nemám vsazene tak mi to je celkem jedno, jestli muj tým vyhraje nebo prohraje, pořád budu mít stejný peníze, práci, bydlení, nic důležitého se nezmění

Reagovat
aramaki

Porto odohralo oba zápasy na hrane svojich možností a Arsenal sa potreboval psychicky cez to osemfinále prehrýzť. To bol špecifický a extrémne náročný dvojzápas. Toto bude úplne iný príbeh.

Reagovat
lofin9

už aj tá holomajzna je teraz za Pelleho homozlajna

Reagovat
wyqinac

homozlajna je moje novy oblibeny slovo

Reagovat
owny✨

1:5, tradice jsou tradice

Reagovat
guestikor

Ja bych se držel při zemi. Pořád je to Bayern, navíc se jim uzdravilo dost hráčů... Čekám, že si Tuchel vzal příklad z Porta a budou to hrát podobně. Výhra o dva góly by byla super.

Reagovat
O.Giroud

Prekvapilo by ma keby tu Bayern prekvapí a vyhrá

Reagovat
Vsadim gule

Stejně jak jednou za čas musím sjet sérii Rockyho, i dnes bych chtel videt tradiční skóre 1:5

Reagovat
FUnk

2:1, harry pujde do baraku pouze jednou

Reagovat
Hachim Mastour

Uvidíme čo lišiak Tuchel vymyslí

Reagovat
Mastný Chobot

Dúfam vo víťazstvo, ale očakávam nervóznu remízu 1-1 po obligátnej Kaneovej penalte

Reagovat
Golasso

Doufám, že to aspoň o gól urveme, ale bude to chtít napnout všechny síly, nesesypat se klasicky hned zkraje a celý zápas pak nekupit chyby a nepřesnosti. Máme na to vyhrát, ale ten kurz je dost psycho a nemyslím si, že úplně odpovídá realitě.

Reagovat
Miguel19

Kai hattrick.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Nejde ani tak o celkovou formu Bayernu ale o to, že venku neumí a rupnul i na Laziu , cokoliv jiného než výhra domácích bude ostuda v této situaci , kecy že je to Bayern neberu, je to Bayern z naprosto otřesnou formou, rozhádaným týmem a trenérem který ví, že i kdyby LM vyhrál po sezoně skončí.

Reagovat
El Cid z City

Tak to poslední je irelevantní.

Reagovat
Greaber

Na druhou stranu, naposledy když Tuchel vyhrál LM tak ten tým na tom rozhodně nebyl o moc lépe, než teď Bayern

Reagovat
Zdechlina

Dnes tajně doufám ve výhru. Šance tam je, ale LM je ošemetná, kór když se hraje s Bayernem který nás vždy vypráskal. Hlavně ať se na ten fotbal dá dívat, ne jak ta sracka s Portem. Tip 3:1

Reagovat
SunFells

Tajně doufám ve výhru

Reagovat
Zdechlina

Propálil jsem se hlavně ať je to super fotbal. Když se vyhraje, budu jen rád, ale konečně se na ten fotbal dá dívat a to mě baví ze všeho nejvíc

Reagovat
andkoo

tej ofenzivnej stvorke bayernu by hra na brejky mala sediet a samozrejme poharove skusenosti su na ich strane, tip 2:3

Reagovat
ACSeRw!n

3:0

Reagovat
Kiss Me Polka!

dost se bojím, že to míjel pojme příliš pasivně a bude to podobná nuda jak se city.

tip: 2:0

Reagovat
Mastný Chobot

Proti City išiel míjel pre bod. To dnes neočakávam, keďže ísť do Allianz arény s remízou pre nás rozhodne nie je ideálny výsledok (aj keď ani ten najhorší možný ofc).

Reagovat
Golasso

Chtěl bych se dočkat chvíle, kdy se budu nudit v zápase LM s Bayernem.

Reagovat
bbbauch

Tak 2017 jsi sledoval ne?

Reagovat
Golasso

Sledoval, ale že bych se úplně nudil, to se říct nedá

Reagovat
aramaki

To bolo sado-maso. Určite žiadna nuda.

Reagovat
Pharrell

Určitě jo ?

Reagovat
aramaki

Reagovat
Hachim Mastour

Ty sa bojíš výhry 2:0?

Reagovat
Gerd 13

Arsenal je ve formě a my jsme v prdeli, o tom, kdo je favorit teď není pochyb. Ale i nečekané výsledky občas přicházejí...

Reagovat
Seydou Doumbia

V LM výsledkz blbe ligy nehrají roli když jde o tak mediálně silný tym jako je Bayern...tak se prohrálo s pár dědinami za stavu, kdy bylo dost těžký vyhrát titul no, v LM máme stejný šance jako Arsenal

Reagovat
Pharrell

3:1 Arsenal win pls

Reagovat
Bayernista18

0 : 2

Reagovat
bakasa

6:1

Reagovat
SunFells
Reagovat
Pony Slaystation

Štěpán dělá zápisky o rodině hráčů?

Reagovat
SunFells

Ten jen listuje v Mrázkově archívu

Reagovat
belerek1987

Není jak někteří CZ komentátoři, ti by napsali Arsenal - červení, Bayern - bílý, otázky po zápase "Mikel, you lost 1:2...what happenned?" A jakýpak copak

Reagovat
Pony Slaystation

COYG

Reagovat
Nikikrew

5:1

Reagovat
$dolar$

Sice je Bayern v prdeli, ale neverim, ze by prohral i s Analem.

Reagovat
SunFells

ty nestárneš

Reagovat
$dolar$

Ale jo

Reagovat
Front hell

Samy gay tady dneska

Reagovat
owny✨

Pod zápasem woolwiche nic překvapivýho.

Reagovat
Mato178178

Ty mas uz pol roka ten isty profil?

Reagovat
Front hell

A proto fanoušek Spurs slinta nad analem

Reagovat
LaVolpe

Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior- Rice, Ødegaard, Jorginho - Saka, Havertz, Martinelli

Reagovat
Golasso

Ok sestava. Škoda, že se Partey nedal do kupy pořádně o něco dřív, ale jinak dobrá.

Reagovat
SunFells

Pokud Tomi a Partey nejsou 100 % na celý zápas, tak i při Jesusových patáliích Kiwior dává smysl. Pokud přijde Coman napravo, tak hádám Arteta hádám bude hned reagovat Tomiyasem.

Reagovat
Mato178178

Dier posadil Kima aj upamaguireho?

Reagovat
Seydou Doumbia

ono ani jeden z nich nehraje dobře takže to je jedno

Reagovat
SunFells

Ten střed Bayernu Dier, De Ligt - Laimer, Goretzka dost vybízí k pressu, ale je trochu dilema nechávat prostor Musialovi s Jorginhem, jakmile projdou.

Reagovat
VasAFC

Kane bude neviditelnej jak Haaland dva tydny zpátky. Tipuju 1:0 a tezka odveta.

Reagovat
Mastný Chobot

Máte niekto link? Nova Sport 3 zjavne nemám

Reagovat
Taiger

Jsem nervózní jak prdel

Reagovat
Golasso

Rozhodčí v PL by si toho ani nevšiml

Reagovat
PtákOhnívák

Týpek píská poprvé ve vyřazovací fázi... To bude ještě prdel.

Reagovat
SunFells

V PL takových faulů schytá 5, sudí odpíská 3-4, ale nikdy to rozhodně nepožlutí

Reagovat
SunFells

Btw Rice a Havertz jsou taky jednu žlutou od toho, aby nehráli další zápas (odvetu nebo 1. leg semi)

Reagovat
Euphael

Staaaarboy

Reagovat
Golasso

Sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Hachim Mastour

Golaso

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Dier co robil?

Reagovat
Euphael

Klanel se

Reagovat
KnoxXx

dier masterclass

Reagovat
Bayern +

Dier dobrý kužeľ to nevidíš ani na dedine

Reagovat
SunFells

BUKAAAAAAAAAYOOOOOOOO

Reagovat
SunFells

BUKAAAAAAAAAYOOOOOOOO

Reagovat
SunFells

Teď podobný gól dával i Nwaneri.

Reagovat
SunFells

Teď podobný gól dával i Nwaneri.

Reagovat
Taiger

STARBOIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
VasAFC

Sako ty hovado!!!

Reagovat
PtákOhnívák

Harry Kane, ten pohled, když zjistíš že žiješ svojí nejhorší noční můru...

Reagovat
forrest

Urcite… nejlepsi striker Anglie poslednich 10 let, ted nejlip placenej hrac BL, zije nejhorsi nocni muru no…

Reagovat
FUnk

Reagovat
Seydou Doumbia

že nemá nějaké blbé trofeje to asi přežije s tím platem...mít plat jako enkunku tak mi je jedno že ani nemohu sportovat

Reagovat
Tommy the Gunner

Benny

Reagovat
Minister

Benny neee

Reagovat
KnoxXx

Gnabryho pomsta

Reagovat
Golasso

To si děláš prdel

Reagovat
Euphael

Z niceho

Reagovat
mistr129

Gabriel 2x

Reagovat
Nikikrew

Boha Gabriel

Reagovat
Golasso

Z takovýho hovna ...

Reagovat
Tommy the Gunner

WTF

Reagovat
masly008

Raya

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Minister

to čo tam vyvadzali

Reagovat
SunFells

Ty pičo, tohle je neskutečné

Reagovat
Minister

Gabriel Raya to mohol mať tiež

Reagovat
masly008

Hlavně proč lezl Raya až na půlku.

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Minister

to je pravda... keby zostal vzadu tak mu to mohol Gabriel pekne vklude dať dozadu

Reagovat
Dontlookatme

Nepochopitelny, bylo evidentní, že Gabriel bude u balonu o hodně dříve a takhle ho Raya dostal zbytečně pod tlak což jenom vyústilo v další v jeho následnou chybu. Tenhle gól jde proto z velké části právě za Rayou. A korunu jeho výkonu včera dal tím co potom předvedl u té penalty, kdy jde k tyčce ještě než se Kane rozběhně, to je na nějakej gif úplně, nechápu.

Reagovat
vitasrp

Raya hlavně neměl běžet jak retard na půlku, aby mu Gabriel mohl dát tu nejlehčí přihrávku z nejlehčích a nemusel tam vymýšlet nějaký alternativní řešení, který pak teda ještem pro jistotu pokazil.

Reagovat
SunFells

Tam byla chyba 4 lidí za sebou

Reagovat
Taiger

Všichni asi až na Salibu no

Reagovat
Lovecour42

Úplně jsem čekal že udělají nějakou píčovinu

Reagovat
Taiger

Já ani nevím čí to byla chyba, Raya? Gabriel? Kiwi?

Reagovat
mistr129

Hlavně Gabriel, jedna věc ta ztráta balonu, ale hlavně to vyběhnutí jeho úplně nesmyslné

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Golasso

Raya tam vyběhl blbě, ale Gabriel byl furt v komfortní situaci a mohl hrát...

Reagovat
xjert02

Reagovat
SunFells

+ Kiwior ztuhlý, natahuje se tam jak lopata nakonec, Rice tam neuzavřel cestu i když toho hráče viděl/měl vidět a vynutit přihrávku vnějškem

Reagovat
Lovecour42

Gnabry stále teprve 28 let

Reagovat
Taiger

Chybí mi tam Trossard, Marti po tý pauze nedává smysl

Reagovat
Lovecour42

Tross se osvědčil jako žolík

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

jezisi

Reagovat
Nikikrew

Kiwior, Jorginho Saliba

Reagovat
KnoxXx

obrana Arsenalu

Reagovat
Golasso

Super labilové

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
masly008

Reagovat
Lovecour42

Tpc taková super obrana poslední týdny a dneska takové hovna

Reagovat
Taiger

Kiwior debil

Reagovat
KnoxXx

Harry Kane si Arsenal zasa maze na chleba

Reagovat
Lovecour42

Mrdka Kane

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Neutron

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
forrest

1:2… porad to ma Arsenal ale ve svych rukou…

Reagovat
Kincl

Goooool Hary Kane miláček

Reagovat
Bayern +

♥️

Reagovat
Nikikrew

Daj toho Taliana dole, je tam k hovnu!

Reagovat
guestikor

to samé Kiwior. Tomiyasu dozadu horší nebude a bude Sanemu aspoň stíhat

Reagovat
Tommy the Gunner

Dementi

Reagovat
Bayern +

Harry absolútny frajer

Reagovat
masly008

Tak penaltu pro Kaneho by jsme měli.

Reagovat
forrest

*bychom, maslycko, bychom…

Reagovat
masly008

Teď po mě češtinu nechtěj. Tepovka jak kolibřík.

Reagovat
forrest

Sorry… chapu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

řešit na internetovém foru gramatiku je fakt zbytečný

Reagovat
Golasso

Labilové fakt. Nějaký koňský sedativa by to chtělo pro ně i pro mě, když musím čumět na ty fuckupy

Reagovat
Jardman

Sane what a run

Reagovat
martin.b

Co u té tyčky Raya měl, že se tam tak těšil ? :D

Reagovat
xjert02

Reagovat
Dontlookatme

Asi schovanou svačinu, nechápu co to mělo jako být

Reagovat
martin.b

Kane to udělal mazaně, dřív to zpomalení před kopem nedělal a Raya se chtěl prostě dřívějším pohybem dostat co nejdál no.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Čenda

Reagovat
Hachim Mastour

Tak poďme 1:5

Reagovat
Kincl

Je to blízko

Reagovat
Greaber

Reagovat
Rohlíček

Kiwior zacni se ucit cinsky chlape

Reagovat
fabec1222

Co to je kurva? Domácí nesmí prohrát.

Reagovat
Shevchenko

Jestli si je vsadil s takovým kurzem, tak si okamžitě smaž účet na tipáči nebo kde sázíš

Reagovat
Seydou Doumbia

asi tak

Reagovat
dantetomas

Tak zajtra oba zapasy 0:0, za barak

Reagovat
Franta Jetel

Titul nedaj. Vypadnou s nejslabším Bayernem za 15 let. Vítězná mentalita, to gró, ten status, to Arsenal nemá a nikdy mít nebude. Proto je to klub až v tý druhý řadě.

Reagovat
SCELO

prekvapivo MU nie je ani v druhej

Reagovat
forrest

Vidis to, muzeme bejt treba ve treti rade a stejne jste nas letos neporazili…

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Front hell

Akorat že oni pořád hrají o titul, vy o 6 místo a máte 30 střel na vlastní bránu každý zápas bez ohledu kdo proti vám nastoupí

Reagovat
SCELO

liverpool vas neporazil, ja som len fanusik, a hlavne to slovo prekvapivo, lebo MU by aspon v tej druhej mal rozhodne byt s LFC, ARS atd... a co sa tyka toho LFC nevyhral s MU, tak to je uz vina trenera, lebo LFC nevie na TOP6 celu sezonu....

Reagovat
JeséRodriguez

S LM nemají zkušenosti, ještě samozřejmě není rozhoduto, ale kdo je kromě fanoušků Arsenalu považoval za favorita, byl opravdu blázen...Titul v lize klidně dát můžou, to je úplně jiná soutěž a už loni je to dost zocelilo.

Reagovat
masly008

tvl kdo nás považoval za favority jsou sázkovky ne?

Reagovat
guestikor

Vsak tu psalo i dost od nás, až moc optimisticky...

Reagovat
Neutron

Nebol dovod aby ste nepisali optimisticky

Reagovat
JeséRodriguez

To neměl být žádný hate na vás, taky věřím Realu proti City hlavně díky tomu, že mu fandím. Kdybych byl nestrannej, tak to určitě tak jednoznačně nevidím. Pár vás to tady psalo, ale není to nic nepochopitelného.

Reagovat
Figurehead

Reagovat
eder

Jak je to jen možné? Vždyť přece Arsenal...

Reagovat
Golasso

Odegaard parádní střela do prvního obránce

Reagovat
Nikikrew

Nechapem

Reagovat
Jetysko14

Jeho velký problém,když má střílet zajebe to do stran nebo zpět a teď střílet nemusel a našije prvního…

Reagovat
TrueCommunist

Máte někdo prosím nějaký stream? Nejde mi přihlášení na O2.

Reagovat
Messiáš

Sane je uzasnej

Reagovat
O.Giroud

keď ho to baví, ale to ho baví tak raz za 10 zápasov

Reagovat
Messiáš

Já ho v Bundeslize moc nesleduji, ale přiznám se, že by se mi do Barcelony líbil moc. V LM ho je většinou plné hřiště. Vím, že už jedná o nové smlouvě, takže je to passé. Dneska výbornej

Reagovat
Kincl

Tohle by teď mohlo Bayernu vyhovovat Sane a Gnabry do otevřenější obrany.

Reagovat
Thab

Tvl, v šestině zápasu prohráváme o gól a fanoušci tu ztrácej hlavu víc než naše obrana

https://media.tenor.com/rNGcuCXUhucAAAAM/cr7.gif

Reagovat
Thab

*dvojzápasu, samozřejmě

Reagovat
O.Giroud

ten Kane mal fakt penaltu

Reagovat
Golasso

Kiwior je úplně v lese. Jestli má Tomi aspoň jednu nohu zdravou, tak na hřiště

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Lovecour42

Tvl mě odvezou brzo

Reagovat
Jardman

Sane, to chtělo gól. Vxborne to obránce doběhl

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tomiyasu a Partey hned po půlce do hry. Měli tam bejt od začátku.

Reagovat
masly008

Nepůjdou. Tak brzo nestridame

Reagovat
Golasso

Jorginho je dnes k hovnu, ale Partey je mimo formu a nevím, jestli je to pomoc ...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Posledně už vypadal dobře a minimálně směrem dozadu to lepší bude.

Reagovat
Golasso

No právě toho se bojím, on tam měl hromadu nepřesností. To je zase recept na brejky.

Reagovat
Taiger

Marti ještě neudělal nic dobře, hodně špatný rozhodnutí od Artety

Reagovat
Golasso

Jestli Arteta nezahájí poločasový proslov v kabině slovy "Budíček vy zmrdi", tak ať jde taky do háje

Reagovat
Greaber

Chtělo by to dát Arsenalu ještě jeden kousek do šatny

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
guestikor

Tomiyasu, Jesus, Partey na plac a rozhýbat tu levou stranu a střed zálohy

Reagovat
Mastný Chobot

Nejde nam to, ten darovany gol nas polozil. Polovica hracov hra jeden z najhorsich zapasov v sezone. Skoda, lebo to zacalo paradne. Smad ich nejako Arteta teraz nakopne. Ode kazdopadne znova neskutocny, to je poklad.

Reagovat
Jetysko14

Jako sorry ale poklad by byl kdyby dal asistenci nebo gól to že tam jedinej napadá a nedal jeste zadnou klicovou nahravku,holt naroky na poklad ma kazdej jinde

Reagovat
masly008

před golem lob na Saku dal on, ale nevadí.

Reagovat
Nikikrew

Tak zasa to nebola asistencia ale pekny lob. Inac ano, lepsi hrac ako zvysok

Reagovat
norton

Reagovat
Jardman

Nepamatuju si, kdy by měl Bayern menší držení míče

Reagovat
Heresy

S galatasaray

Reagovat
Jardman

To není zas tak dávno. A někdy před Tuchelem?

Reagovat
Heresy

Pred nim si nic nevybavim urciteho .. mozna nejaky pravek s barcelonou nebo tak

Reagovat
Rohlíček

Kiwior z placu a idealne ho poslat po Temzi nekam do prdele, klidne i Trossarda za Martinelliho, ten je tradicne k hovnu

Reagovat
norton

takze tradicne vam to tu pekne vyhrava niektorym, po jednom prehranom polcase

Reagovat
SunFells

Góly úžasné. Snad přijde Jesus za Jorginha, protože nechávat ho tam samotného nám dost ubližuje. S tím jak hraje Kiwior tak tam rovnou může být i nějak ku prospěchu Zina, ale počítám že i kvůli Comanovi spíš využije Tomiho.

Reagovat
Gunner14

Kiwi je tam dnes úplně zbytečný

Reagovat
Mato178178

Ako moze pridat len minutu vsak po kazdom gole sa minimalne minutu-minutu a pol nehraje a boli 3

Reagovat
Gunner14

co to bylo do prdele, místo toho aby se vedlo, tak jim darujeme takové góly, hrůza co tam předvedli v obraně

Reagovat
MystycMac

Arsenal tragédia radšej mali ligu vypustiť a bojovať v LM...

Reagovat
Seydou Doumbia

v lize mají větší šanci, menší konkurence

Reagovat
Golasso

Všechno špatně dneska. Jsme na ně nastoupili jak největší frajeři, dali rychle gól, pak se nechali během pár minut odjebat a teď jsou z frajerů zas uzláčky nervů, co si neví rady s balonem a brejkama. Bayern je na koni.

Taktika dneska taky vypadá k hovnu. Jako fakt jsme to museli zrovna dneska otevírat? Kdy jindy pragma fotbal, když ne dneska? Teď už to otevřít musíme.

Strašně snadno přicházíme o balony, které jdou přes Saku. Ten se tam zamotá do dvou protihráčů a je z toho přinejlepším vhazování pro nás. Levá strana úplně mimo a střed si Bayern solidně hlídá v v tom typu bloku, proti kterému nám to nejde.

Kiwior, Jorginho dneska na ručník.

Fakt jsem zvědavý, co s tím teď hodláme dělat ...

Reagovat
mistr129

Nebal bych se tam poslat ESR, abychom i vlevo dokázali trochu podržet balon

Reagovat
Golasso

Já nevím, ESR je fajn, ale je otázka, jak moc má zažité ty taktické prvky, má automatismy se spoluhráči apod. Přece jen byl hrozně dlouho mimo.

Reagovat
Golasso

Jo a nevím, jak dobrou musíme mít ještě obranu, abychom nedarovali soupeřovi góly na zlatém podnose . Fakt nevím, co fandím Arsenalu, tak tohle je největší ojeb, co se s námi táhne napříč dvěma dekádami.

Reagovat
vladino10

Ja neviem, nehroti arsenal ten pressing až moc? V momente keď akýkoľvek hráč bayernu obíde niekoho z arsenalu, tak sa im to cele rozpadne a obrana im horí. Ak by bayern nehral s trapnou zalohou goretzka laimer kde obaja vedia loptu iba odkopnut, tak by mal arsenal obrovský problém.

Bayern taka zebracka verzia atletica madrid

Reagovat
SCELO

jak je goretzka traged, tak by ho bayern mohol kludne predat do LFC

Reagovat
vladino10

Tragéd nie je ani on ani laimer, ale spolu vedľa seba tam za mňa nemajú čo hľadať

Reagovat
SCELO

inak mne ten laimer strasne pripomina hendersona, bohuzial v zlom, ale samizda prihral aj dopredu takze mozno je lepsi... a je pravda, ze goretzku som videl hrat naposledy davno, ale par krat co som ho videl, tak hral velmi rozumne, mozno som mal len stastie na zapas...

Reagovat
masly008

no zatím to více méně pod tlakem jen odkopávají takže press je dobrý.Ale nejde tak hrát celý zápas.

Reagovat
vladino10

Však je dobrý, len je to práve za cenu toho, že v momente keď sane niekoho obíde neskutočne horite

Reagovat
Zdechlina

Bayern zaslouženě. My jsme nervózní a děláme zbytečné chyby. Klidně jsme mohli navýšit vedení ale ne, místo toho uděláme dvě krpy a hola. No ještě je šance to zvrátit, ale musíme začít hrát sakra fotbal a nebýt posraní.

Reagovat
johnnie_boy

Jestli dneska prohrajeme, tak z toho bude dalsi ukazka ty nasi lability. Polocas selhani, dejme tomu, ale ted tam kua musime nabehnout a urvat jim hlavy

Reagovat
Gunner14

Zinchenko na hřiště

Reagovat
Chittak_LFC

Tvl ten Raya skocil brzo, hodne brzo, Kane mel 2/3 brany volny

Reagovat
Jardman

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mervin

Zinchenko

Reagovat
SunFells

Jorgi - Zina a Rice furt nahoře

Reagovat
Golasso

Krásná akce. Zinch parádně, i když se štěstím přenese hru. Obránce uklouznul, Martinelli ho "mistrovským" zpracování vrací do hry, protože si to přece nebudeme dělat moc jednoduchý. Po přihrávce Odegaard pouští nějak do prdele a začínáme znova

Reagovat
J0EL

Kane klasika hovniak

Reagovat
Golasso

strašná svině

Reagovat
naheCZ

Kane klasický hovado

Reagovat
Psy_cho

Prý se v anglické lize nefilmuje, já už viděl minimálně dva teatrální pády Arsenalu. Jebky.

Reagovat
Zdechlina

Tohle není anglická liga

Reagovat
Psy_cho

Padaj jako kuželky, chcípáci. Ať jsou na taneční závody. Ale i tam by filmovali a padali.

Reagovat
Zdechlina

Přesně tak!

Reagovat
J0EL

Padate tam jak hovna po kazdom kontakte vole a ty napises toto

Reagovat
Psy_cho

Teď nakopnul ten černý kokot Nauera a chce penaltu. Hnus o co se Arsenal snaží.

Reagovat
J0EL

Ban

Reagovat
Janča4

omg, jasná penalta

Reagovat
Busby babes

vubec. to byl daleko vic faul Saky nez Neuera

Reagovat
J0EL

No ono ked si ten zaber pozries normalne a nie spomalene, tak Neuer tak tum nohu vystrcil a nie ze nie Nechapem, preco Saka tu nohu ale takto vystrcil. Keby to nespravil, tak ho Neuer zlozi aj tak...

Reagovat
Busby babes

podle me, kdyby Saka nebyl jantar, tak ho Neuer sestreli i tak a byla by jasna. ale takhle... pripadne kdyby se zvladl nejka vyhnout/ustal kontakt, tak daval do prazdne.

Reagovat
J0EL

Neviem, ci by zvladol ten pohyb zabrzdit bez toho aby ho Neuer nezostrelil. Kazdopadne keby to bolo opacne, tak za takuto penaltu proti nam by som bol nasraty no

Reagovat
Busby babes

prave, nejspis by ho i tak sestrelil, ale tim, ze to takhle Saka "prihral" to pro sebe zkurvil no.

Reagovat
Psy_cho

Proto i VAR napověděl rozhodčímu na hřišti, že to penalta není. Ten debil letěl 2 metry jestě před faulem na Nauera.

Reagovat
Front hell

Proto byl Bayern posledních 10 minut pořád na zemi

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Klasika

Reagovat
Nikikrew

Mrdka Kane

Reagovat
martin.b

Au tvl

Reagovat
SunFells

Kaneovinky

Reagovat
SunFells

Kaneovinky

Reagovat
vladino10

A to sa mu deje často? Lebo v BL mi príde ako hráč proti ktorému nikto nemôže nič mat

Reagovat
dantetomas

V PL daval obrancom velmi rad stolicky namiesto toho, aby isiel do suboja. Ako on vedel byt riadne zakarna svina

Reagovat
SunFells

Když s ním obránce hraje dost fyzicky, tak je frustrát nebo to možná bere jako prostředek jak se ho snažit umravnit. Má i svůj vyhlášený move, kdy se namísto hlavičkového souboje skloní před obráncem a ten přes něj jebne na zem.

Reagovat
Tommy the Gunner

Kane

Reagovat
Hachim Mastour

Kane

Reagovat
dantetomas

Riadna mrdka

Reagovat
Zdechlina

Kejn pořád stejná mrdka

Reagovat
Mastný Chobot

Kane klasicky na curaka

Reagovat
Jardman

Nechtěně

Reagovat
dantetomas

Dufam, ze hovoris o tej mizernej strele Goretzku

Reagovat
vladino10

Reagovat
Psy_cho

A debil se drží za ksicht, počíta zuby a přitom dostal na krk.

Reagovat
Golasso

Dostals někdy takovej loket?

Reagovat
Psy_cho

Hraju hokej, takových loktů jsem dostal ... faul bez diskuze, kde se ale držel. Jebka.

Reagovat
Bayern +

Presne tak

Reagovat
Mervin

Ty pičo, tohle byl teda signál

Reagovat
Nikikrew

Tesim sa na den, kedy minutu nebude trvat Odegardovi, Havertzovi a Riceho ked sa porozpravaju o taktike....

Reagovat
Golasso

"Ty tam jakože poběžíš a já to kopnu do píče, hehe"

Reagovat
pa3ce

dnes im jebe fakt

Reagovat
Azza

Reagovat
guestikor

Havertz, at uz jsem s těmi simulacemi do prdele

Reagovat
Golasso

Nechápu, co tam dělá. Kdyby to aspoň uměl nafilmovat

Reagovat
Front hell

Reagovat
fabec1222

To je zázrak, že s tímhle došel Arsenal až sem.

Reagovat
SunFells

To je zázrak, že ses s takovou myšlenkou doklikal až sem.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ty jses zazrak

Reagovat
fabec1222

Bayern má velkou kliku letos na soupeře v LM. Nejprve ve skupině United hráli úplné hovno, a teď Arsenal to samé.

Reagovat
Nikikrew

Nic, absolutne nic

Reagovat
Mervin

Leoooooooooooooooo

Reagovat
Euphael

TROSSARDINHO

Reagovat
Golasso

Konečně kurva !

Reagovat
Thab

Mývaaaaaal!

Reagovat
J0EL

Posranci z Bayernu jak tam lwzia po kazdom kontakte

Leoooooo

Reagovat
SunFells

Jesus nádherně

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

LEANDROOOOOOOOO

Reagovat
Front hell

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Golasso

Jinak je fakt škoda, že Jesus není lepší zakončovatel. To by byl pokračovatel true Ronalda

Reagovat
SunFells

Hlavně musí zůstat zdravý.

Reagovat
Golasso

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Někdo si uvědomil, že hraje proti Ericům Dierům.

Reagovat
Jardman

To byl vymrd

Reagovat
Mervin

Ty vole, já jsem na toho Zinche tak alergický už.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dneska ale jinak hraje velmi dobře.

Reagovat
Golasso

Dneska útočíme jen díky němu a Jesusovi ..

Reagovat
Kiss Me Polka!

jeden z mala, co zahral velmi slusne

Reagovat
dantetomas

Ale na Bernabeu padaju v druhom polcase vystavne kusky

Reagovat
SunFells

Ten Gvardiolův slabší nohou byl dost popiči

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To našich pár pokusů z dálky byly žblabuňky po zemi do prvního hráče před balonem.

Reagovat
mistr129

Z Thomase mě brzo jebne

Reagovat
masly008

Uf. Kane jejich nejlépe bránicí hráč. Ten je všude kojot.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

5 minut ty vole mně přijde, že ten trend, jak se bude víc nastavovat, v našich zápasech asi neplatí.

Reagovat
masly008

LM není PL

Reagovat
Ragnar Lothbrok

No já jsem myslel, že to platí všeobecně.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

A jinak v PL je to to samý, tam nám taky nastavujou minimálně.

Reagovat
masly008

Bohužel ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Ten sudi piska celkom dobre. Dokonca tak dobre, ze ani neviem, co za kkta to piska

Reagovat
mistr129

Akorát ten jeho styl foukání do píšťalky je spíš jak od četníka

Reagovat
Werkrider

Dělá tou píšťalkou zvuky jak z Mafie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Azza

Reagovat
fabec1222

Bayern v odvetě postup na penalty

Reagovat
masly008

Ten Zinch je špatný po těch slušných prvních 10 minutách.

Reagovat
mistr129

Saka

Reagovat
SunFells

Bukayo ty naivo

Reagovat
Mervin

To jděte do piči

Reagovat
masly008

No.

Reagovat
Euphael

PISKEJ TO!!!

Reagovat
Psy_cho

Jedině faul na Neuera, kokot z Arsenalu. Nesympaticky klub, pořád simulují.

Reagovat
J0EL

Ty mas peoblem s vnimanim reality alebo si lwn tupy? Ved ste tam vylihovali pei kazdom kontakte jak posranci.

Reagovat
Psy_cho

V trapném filmování na penaltu nikdo Arsenal nepřekoná. Co předvedl Saka či jak se ten kokot jmenuje je na Oskara, teda spíše na Malinu.

Reagovat
Front hell

Víš že jste měli v týmu Robbena?

Reagovat
vladino10

Ten to aspoň robil v situáciách kedy to dávalo zmysel

Reagovat
Front hell

Ono to nedává smysl nikdy. Opravdu chceš tohle obhajovat,že to mělo smysl?

https://www.youtube.com/watch?v=9QM1QkmEJSM

A takových tam najdu spousty s tím létajícím holanďanem

Reagovat
dantetomas

Ser na to, ved vidis ze je to nejaky psycho trol

Reagovat
Psy_cho

Jasně joudo, nikdo mimo pár mimoňů neví proč a co se má písknout a já jsem troll. Tak běž na slovenský web.

Reagovat
iamek

Reagovat
Golasso

To kurva nemůžeš normálně zakončit? Musíš skákat? Wtf?

Reagovat
masly008

Kontakt tam byl ne?

Teď měli třeba pentli pool a taky o něj zákopy.

Reagovat
J0EL

Kontakt tam bol ale inicioval ho Saka. To on kopol Neuera nie naopak. Naivne... Skoda

Reagovat
mistr129

Však Neuer stal a Saka ho nakopnul

Reagovat
masly008

tak na to že ta poolu byla jasná a taky zakopl hráč poolu o ležícího hráče.

Reagovat
Golasso

Jenže ten hráč byl v jeho trajektorii. Jasně, že to ten hráč poolu přihrál, ale byl v právu no. Tady Neuer jen stál.

Reagovat
martin.b

Reagovat
eder

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Jenže tam mu překřížil cestu. Neuer se zastavil a Saka do něj proste kopnul.

Reagovat
John Obi Mikel

Klasický simulant Saka

Reagovat
ACSMan

Saka tam přepálí Neuera na holeň a chce za to penaltu

Reagovat
dantetomas

Ved to bol faul na Neuera, nie?

Reagovat
Busby babes

Neasi ve vysledku misto aby zkusil zq balonem tak nakopne Neuera

Reagovat
Tommy the Gunner

Saka omg

Reagovat
Busby babes

saka. Ale tak zkusil to, cenim

Reagovat
Front hell

Saka

Reagovat
Golasso

Já to fakt nechápu, však to byla gólovka

Reagovat
naheCZ

Saka Tady teda nutno říct, že Neuer se zastavil a Saka do něj prostě naskočil. Blbec

Reagovat
JeséRodriguez

zkusil to na Limbu

Reagovat
avicii

Saka

Reagovat
Werkrider

Jak Saka Neuera kopnul

Reagovat
vitasrp

Proč tohle proboha Saka udělal? Proč tam šel nohou proti brankáři? To je od něj fakt úplný úlet.

Reagovat
Gunner14

proč ty vole, však to stačilo nejít pro penaltu a dával by do prázdné

Reagovat
gocii

Presne, to je na facku, ale to uz se mluvilo kolikrat ze hraci mnohem radši v dnesni dobe jdou pro penaltu nez aby to zakoncili

Reagovat
Gunner14

Havertz i Saka jsou super fotbalisti a takový trapárny vůbec nejsou potřeba, Neuer šel na párek a místo toho aby Saka zakončoval, tak si jde pro penaltu. Nepochopitelný no

Reagovat
Salfovic

A ty se jim divíš, když se penalty ,,kontakt tam byl´´ pískájí jak na běžícím páse? To je něco šílenýho.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je vůl

Reagovat
jk

Saka klasik Po odkulhání ze hřiště v 83. minutě předvedl svůj další tradiční pohyb.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Náš největší fanoušek už je tady.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Teď jsi zas ukázal Kaneův tradiční pohyb. Předvedl je dneska oba. Penalta a prasárny.

Reagovat
jk

Kantův tradiční pohyb je ale přece ta stolička ne? Ujasněte si to v té vaší fanbase laskavě.

Reagovat
Gunner14

To je owny

Reagovat
xjert02

v posledni dobe bych rekl, ze tenhle _jk_ dement

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten to poslední dobou nějak fláká

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Saka to podrthl ...buďto by ho zfauloval nebo by pálil téměř do prázdné a udělá tohle. Fakt oslové, po celý zápas hloupé chyby. Bayern nebyl vůbec dobrý, ale zasloužili si s něčím odjet.

Reagovat
Mervin

Reagovat
vladino10

Herne to vyzeralo na absolútnu prevahu arsenalu, na druhej strane bayern mal 4 čisté šance. Arsenal asi +- tiež... za mňa zaslúžená remíza.

Reagovat
Golasso

Jako to byla nehoráznost, co jsme většinu zápasu dnes předváděli a ani simulovat neumí ...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner91

Větší penalta než na Elliota.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Golasso

Reagovat
martin.b

Elliott aspoň nefauloval

Reagovat
Gunner91

i tak se to da obhajit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vy jste všude ty vole

Reagovat
fenixLFC

ked na tomto zakladas tu svoju z prsta vycucanu teoriu co pises dole tak potes koste

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ne, to nebylo na vás.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
avicii

Jasneeee ty si pekný kus vola co tak sledujem

Reagovat
Gunner91

to jsi vydedukoval z jednoho postu?

Reagovat
avicii

Nie práveže, to je dlhodobý trend..

Reagovat
fenixLFC

Nemyslis si ho nahodou s tym druhym Gunnerom? 14 ci jake cislo to mal

Reagovat
mistr129

To možná jo, ale pořad to penalta není

Reagovat
Gunner91

taky jsem nepsal ze to penalta je

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

I když počkej, ty myslíš Eliotta proti United. Tak to za mě byla jasná, jsem myslel že jde o tu co Poolu foukli asi dva měsíce zpátky

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bayern +

Ty si na drogách?

Reagovat
Busby babes

vubec. tady ten kontakt iniciuje Saka.

Reagovat
martin.b

Hezký duely dnes, všechno otevřený do odvety

Reagovat
masly008

škoda že neukázali ten souboj na Odeho

Reagovat
Mastný Chobot

Prejebali sme dobru sancu, skoda. Remiza je zasluzeny vysledok zapasu, ale mali sme z toho vytazit viac. Penalta na konci mohla byt, ale zas sme mohli 5 minut predtym dostat gol tiez. V Mnichove nam velmi neverim, ze nieco uhrame.

Reagovat
vladino10

Brate sak neuer tam iba stal a saka mu šiel po nohe, toto keby sa piska...

Ako toto skúsiť niekde v rohu vápna okej, beriem, ale ako sorry, neuer stojí, saka beží, keby chce obíde ho ako.maleho chlapca a dá gól do prázdnej.

Miesto toho skúsi toto, to už len za hlúposť si nikto nezaslúži aby mu to v takejto situácii pískli

Reagovat
Front hell

Amen. Asi bych se styděl vyhrát takovou penaltou

Reagovat
Mastný Chobot

Nevravim, ze bola jasna, ale pokojne ju piskat mohol a VAR by mu to isto neotocil. Po zapase pri opakovackach obaja spolukomentatori hovorili, ze nechapu, ze nebola. Sice to bol tusim Rio a Neville, ale aj tak

Reagovat
Salfovic

VAR v pohárech naštěstí funguje jinak než v debilní PL.

Reagovat
John Obi Mikel

Funguje v pohárech úplně stejně na prd.

Reagovat
Mastný Chobot

Toto by ale určite neotočil, ak by sa hlavný rozhodol pre penaltu.

Reagovat
Psy_cho

Co by jestě ti kokoti chtěli, odpustil Arsenalu penaltu za ruku. Že prej klukovina, jasná ruka. A za faul na Nauera by chtěli penaltu. Mají v hlavě nasráno.

Reagovat
ednkfdzkgfd

nejhorsi bayern za poslednich 15 let a na arsenal to porad staci

Reagovat
Psy_cho

Asi tak nějak. Jsem se bál ostudy a nakonec v suchým triku.

Reagovat
Seydou Doumbia

proč ses bal ostudy? jen kvůli tomu že bayern mrdá ligu kde ztrácí 15 bodů a už stejně neměli šanci udělat titul ?

Reagovat
Psy_cho

Aby to nakonec nebylo 3. místo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak to už je asi jedno když se postoupí do LM...jestli druhý nebo třetí, titul to tak či tak není

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Hlavní je, že jsme neprohráli. V odvetě zodpovědně odzadu a pokud možno se vyvarovat těch šílenejch chyb jako dneska.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jinak koukám, jak se tu zas našlo pár chudáčků, co na tohle zas čekali. Přitom je úplně jasný, že ta naše nezkušenost se bude projevovat.

Reagovat
guestikor

Sorry jako, ale dneska se ukázala ta naše, ještě nezkušenost. Povede se nám začátek, jdeme do vedení, a pak, abychom hráli v klidu, tak se za každou cenu tlačíme dopředu a necháme si dát dva zbytečné góly.

Arteta dneska netrefil úplně základ. Nevím, jestli Jesus měl nějaký problém, každopádně Martinelli dneska nula, nula, nic. Kiwior slabina. Ale většina hráčů dneska zahrála pod své možnosti, no.

Reagovat
Rohlíček

Jesus v odvete proste musi od zacatku, ten je v ty LM uplne jiny zvire. Martinelli tuhle sezonu az na vyjimky stoji za hovno.

Reagovat
Acquanni

No, nervozita oproti dvojzápasu s Portem byla mnohem menší, výkon byl vlastně fajn, ale dva fatální propady.. Bayern si vlastně vypracoval jednu tutovku - tyčku Comana, ty góly byly naprosto darovaný.. Snad se v odvetě nesesypem a dáme to

Co se týče možné penalty na Saku.. Ano Saka to udělal naivně a hloupě, ale ta nekonzistence v tomhle je šílená... O víkendu Elliot padal předem, moc dobře věděl kam strká nohu a je to chytrost hráče, šikovnost. Teď je Saka za hlupáka Neuer to udělal lépe než Bissaka, na druhou stranu Saka aspoň padal po kontaktu a ne před ním..

Každopádně i kdyby to nedopadlo tak kdo by dva roky zpátky čekal, že Bayern bude spokojený s remízou? Fakt škoda těch chyb.

COYG!

Reagovat
fenixLFC

u elliota to bola chytrost hraca lebo vyuzil to ze mu bissaka skrizil cestu. lacina penalta, siel si po nu ale bohuzial sa to v PL piska vzdy. naproti tomu tu je saka za debila kvoli tomu ze namiesto aby pokracoval v akcii a daval do prazdnej to napali do neuera ktory ani nebol v jeho drahe a cakal penaltu. ale bolo mi jasne ze sa najdu fans co to budu porovnavat

Reagovat
Acquanni

Hele sorry, ale Elliot se mohl vyhnout kontaktu s Bissakou stejně jako to mohl udělat dneska Saka A hlavně, on Elliot padal před tím, než vůbec ke kontaktu došlo.. Je tam prostě šílená nekonzistence. Je prostě špatně, že se označuje padání před kontaktem za chytrost. Stejně jako by bylo špatně ocenit Saku za chytrost pokračovat v pohybu do protihráče, kdyby foukli penaltu tady. Obojí je špatně, ale někdy se tyhle situace pískají a někdy ne - nekonzistence prostě

Btw. Neuer pohyb zastavil, ale Saka zasekával balón a ve velké rychlosti měnil směr, tak holt se nedokázal Neuerovi vyhnout no

Obojí obhajovat je nesmysl, natož oceňovat. A chce to konzistentní rozhodování tohoto zkoušení na sudí, co sežerou.

Reagovat
Acquanni

Jinak pro jistotu to napíšu jasně.

Já bych za tohle co udělal Saka taky nikdy penaltu nepískal. Ale taky bych nikdy nepísknul penaltu, když hráč padá před kontaktem. Jsou tam za mě hrozný mezery prostě

Reagovat
Acquanni

Hele teď jsem se na to podíval v odkazu níže párkrát a upřímně? I tohle byla víc penalta než ta na Elliota Teď koukám s malým odstupem a v klidu. Neuer se sice zastavil, ale tou nohu do který Saka vletěl přece jen ještě těsně před kontaktem vystoupil proti. Ne extrémně, ale šel proti Furt by to bylo kurevsky přísný, ale lepší než padnout před kontaktem

Reagovat
pobody's nerfect

Podívej se pořádně. Však Saka naprosto nepřirozeně zohnul pravou nohu, aby se vůbec dostal s Neuerem do kontaktu. Tohle by neměla být penalta v žádném z paralelních vesmírů. Tím neříkám, že má být penalta, když hráč padá ještě před kontaktem.

Reagovat
Acquanni

Vždyť říkám, bylo by to kurevsky přísný. Kurevsky. Ale oproti padání před kontaktem by ještě tohle byla jasná, když Neuer udělal na poslední pohyb proti Sakovi

Já bych to furt nepískal. Bohužel se ovšem pískají i větší hovna a hráči se při tom chválí za šikovnost

Reagovat
Acquanni

Mě jde fakt o tohle. Nechci na tom hledat křivdu, že to měla být penalta. Jen mě sere, že se pískají i větší hovna, hráči se chválí jako chytří za to že padají předem a ze Saky se teď dělá největší dement, protože udělal hloupost a šel za každou cenu do kontaktu. Přitom "aspoň" šel fakt do kontaktu a nezakopl o vzduch..

Reagovat
pobody's nerfect

To mě taky sere. Osobně bych za to dával hráčům stopky aspoň na dva zápasy. I za předpokladu, že jim to rozhodčí sežere a penaltu pískne. Ale nikdo nemá koule se pouštět do rozboru a trestání těchto situací zpětně a než hledat pochybení u hráče, snaží se raději najít důvody, proč byla penalta fouknuta správně.

Reagovat
Acquanni

Souhlasím. A k tomu tady je ten faktor toho, jestli to sudí pískne nebo ne. Saka teď bude dostávat hate na sockách, ale třeba na Elliota si nikdy ani nevzpomene už teď

Reagovat
Golasso

Před zápasem jsem byl spíš skeptický, ale stejně jsem zklamaný. Výkon o ničem a v mnoha ohledech ostuda. To, jak si tam Saka na konci skočil místo jasné gólovky, byla třešnička na "dortu". Aspoň, že jsme neprohráli, ale ta šance na postup je fakt malá.

Reagovat
Mato178178

Co si pokakanek

Reagovat
Vinci

Saka je proste hloupouckej no

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/the_forty_four/status/1777802608339472806?s=46

Kdyby ten saka tu nohu tak nevystrcil, tak by to byla pentle, neuer by ho nejspíš i tak "podrazil"

Reagovat
Golasso

Z tohodle záběru to tak vypadá no. Fakt nechápu, proč tak jumpnul. Kdyby běžel normálně, tak ho buď i tak sejmou nebo půjde na kasu.

Reagovat
r.mrazik

Moc si to pro to šel. A dost zbytečně.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Nevim, mně přijde, že Neuer tou pravou nohou nestál na místě teda spíš s ní šel do pohybu Saky. Težký

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/row_lyne/status/1777809387223912841?s=46

Jj. Jak říkáš. Je to těžký.

Právě jak píšeš, kdyby saka se tak moc nerozkrocil, tak ho neuer stejně sekl a ta penalta by byla

Reagovat
1joni

Dal bych Sakovi žlutou hned fakt nechápu.

Reagovat
kitas

Zase taká simulácia to nebola.

Reagovat
Nikikrew

2 polcas ziadne sance ani strely z tej prevahy. Chyba nam poriadne CM alebo aj AM, Odegard sam to nepotiahne. Remiza zasluzena, trocha stastia pri tej tycke. Na Bayerne to bude extremne narocne ale sanca urcite je. Skoda, cakal som viac z nasej strany. Jesus super po nastupe.

Reagovat
guestikor

chybí nám topka do toho středu ještě. Ideálně Cazorlu no. 2 a posunout Declana čiště na 6 Ale tak snad to Arteta/Edu vidí a přivedou aspoň topku na DM. Stačí se podívat, jak vznikla ta penalta... Být tam místo Jorginha někdo rychlejší, tak k tomu kontaktu Sane/Saliba nedošlo. S Jorginhem dlouhodobě v základu hrát prostě nemůžem a příští sezónu ty jeho slabiny budou ještě víc vidět.

Reagovat
ashburtongrove

Ja myslim ze i s formou/zraneninam Thomase, tak Mikel bude chtit do toho stredu nejakou bombu, jde o to jestli to vyjde i s urocnikem/prachama

Reagovat
jk

Reagovat
martin.b

Větší penalta jak na Elliotta

Reagovat
Salfovic

Jestli nebyla přerušená hra a už bylo rozehráno, tak je tohle 100% penalta. To zas u varu čuměli na péčko ?

Reagovat
Busby babes

rozhodci rekl, ze to byla skolacka chyba a za takove prej nebude piskat penalty

Reagovat
krisa

neee, to snad ne?

jasná penalta

Reagovat
Busby babes

aspon to po zapase rekl Tuchel

Tuchel: “The referee made a huge mistake, there was a penalty for handball”.

“I know it was a crazy situation. They put the ball down, he whistles and the defender takes the ball with his hands”.

“What makes us really angry is the explanation on the pitch. He told our players it was a 'kid's mistake' and he won't give a penalty for that in a Champions League quarterfinal. It's a horrible, horrible explanation. Kid's mistake, adult's mistake, whatever - we feel angry because it was a huge decision against us”.

Reagovat
krisa

no ty vole

Reagovat
Front hell

Reagovat
havrys99

Všimnul jsem si toho, bylo to hned po zahájení hry po střídání. Rozhodčí pískl a až pak Raya kopl do míče. Takže čistě dle pravidel by se to mohlo brát, že to po rozehrávce už bylo. Ale teda celý zápas to bylo tak, že to rozehrával jeden ze stoperů na Rayu. Suma sumárum, takové penalty na takové úrovni by asi nikdo moc nechtěl vidět

Reagovat
Busby babes

jak tohle mohli nepisknout. to je docela silena chyba.

Reagovat
Gunner14

To fakt chceš takovpu píčovinu pískat? vyhrát takovouhle penaltou, tak by mě hanba fackovala. Přijde ti, že by Gabriel získal nějakou výhodu díky tomu?

Reagovat
Busby babes

hele bylo by to desne komicky, to nepopiram. Ale jako argument: jakou vyhodu ziskal... well pulka penalt je takova, ze zadnou vyhodu branici neziskava a stejne se rekne: porusil pravidla, je to penalta.

Proste pri rozehrane hre nemuzes vzit balon do ruky. Jak to muze nekdo popirat je divny. A ano, byla to kolosalni debilita od Gabriela no.

Reagovat
Gunner14

Však to nepopírám, ale je to prostě taková dementní situace a opravdu školácká chyba a ano podle pravidel to je penalta. Já jen píšu, že přímo z téhle situace bych se styděl dostat penaltu být to soupeř, něco jiného kdyby tam nasprintovali hráči Bayernu a on to udělal. Ale to se nestalo a jsem rád, že to nepískl. A půlka penalt je taková, že žádnou výhodu nezískává come on.

Gabriel takhle rozehrává pravidelně, hádám mu to teď bude pro jistotu házet Raya místo nahrávky nohou

Reagovat
Busby babes

jako jasne, ze trochu prehanim, ale znas to, ty penlaty, kdy je podrazenej hrac nekde v rohu velkyho vapna u cary nebo tam nekde nahodne trefi ruku. nebo balon uz jasne leti do zamezi a skluzujici hrac nekoho jeste trefi... tam bys obdobnej argument mohl taky pouzit, tak jsem to myslel.

Reagovat
Psy_cho

Tak to mají dát do pravidel. Takto byly pravidla porušeny, ruka ve vápně = penalta.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hachim Mastour

Bozo gene Gabriel

Reagovat
mr.Silver

Hrozně naivní výkon, Kiwior, Gabriel, Raya a překvapivě i Rice a Jorginho byli ze zápasu úplně posraní. Martinelli byl naopak úplně neviditelný a Saka, alespoň za mě, úplně na pěst, řešení té finální akce podtrhlo jeho velmi iritující výkon.

V létě je pravé křídlo must buy, Saka musí cítit konkurenci a musí mít taky záskok v případě takto nahuštěného programu.

Nechápu, proč dnes nehrál Trossard/Jesus a Tomi od začátku, ta pravá strana byla nepoužitelná do útoku.

Čekal jsem od nás lepší a organizovanější výkon, na druhou stranu v Mnichově Arteta naordinuje taktiku jako proti City a budeme čekat na protiútoky, což by nám mohlo vyhovovat. Věřím, že to zvládneme.

Reagovat
Muffi

oba domácí zápasy v PO LM z vaší strany špatné.

Možná je to více o nezkušenosti Artety, než hráčů. Dnes ho Tuchel předčil, byť to moc překvapivé není, tohle jsou přesně zápasy, které on umí.

Reagovat
masly008

Trossard nehrál od začátku, protože když hraje tak je špatný.

Si nepamatuji zápas kdy by zahrál dobře celých 90 minut.

Reagovat
mr.Silver

Pořád by to bylo lepší než Gabi, ten po zranění poloviční

Reagovat
Seydou Doumbia

jsou hráči kterým to jde jen z lavičky do unavenější obrany, taková klasika...potom nastoupíš v základu další zápas a prd

Reagovat
acko_bez_naflusu

Když porovnám penalty po faulu Dalota, faul na Mudryka nebo teď na Eliotta, tak jsem jako fanda Arsenalu nasranej. Saka tomu šel naproti, ale rozhodčí by si ji obhájil v klidu teda

Reagovat
Salfovic

Penalta za kopnutí do brankáře, to by nezvládla obhájit ani naše komise rozhodčích.

Reagovat
acko_bez_naflusu

To si piš, že zvládla

Reagovat
masly008

Kdyby ji piskl tak ji VAR potvrdí. To jsem si na 100% jistý.

A zajímalo by mě jak mohl z jeho úhlu kde stál vidět jakoby rozkročení Saky.

Reagovat
Phillipinho

Penalta za to, ze si nakopnul vlastni nohu o Neuera, to by byla silna kava

Reagovat
kitas

Ja neviem panuje tu jasné presvedčenie že to penalta na 100% nebola. Za mňa to teda také čisté nebolo. Súhlasím že tam Saka nechal tu nohu možno viac ako bolo treba, ale tomu nárazu sa dalo len veľmi ťažko vyhnúť. Myslím že aj keby sa Saka veľmi snažil, tak by k tomu zjavnemu kontaktu aj tak prišlo. Nič na tom nemení ani fakt, že ten kontakt Saka svojim pohybom umocnil. Mne sa to zdalo skôr penaltové

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
guestikor

Kdyby ji tam tak okatě nenatahnul, tak by to pískl. Nechápu,ze je ještě Arteta za to prihravani nezjebal. Hlavně Jesus s Havertzem me tím serou. Můžou jít do zakončení a radši sebou plácnou tvl

Reagovat
masly008

Myslíš něco jako Jota a byla pentle?

A to mohl dávat do prázdné.

Myslím že to bylo proti Castlu

Reagovat
fenixLFC

No a aku dramu ste robili zo jotu, ale tu to zrazu hajite a aj tam doslo aspon k prekrizeniu drah

Reagovat
r.mrazik

Klidně

Reagovat
pobody's nerfect

Úplně zbytečně, nepřirozeně vytrcil nohu tak, aby došlo ke kontaktu. Pokud by normálně běžel a i tak došlo ke kontaktu, je jasná. Ale tohle podle mě nemůže být penalta, když svým neprirozenym pohybem způsobí kontakt s protihracem. Jestli bych něco pískl, tak spíš faul na brankáře.

Reagovat
Kiss Me Polka!

bylo to hodne podobne jako o vikendu wan bissaka, za me penalta urcite ne. ale o tom vikendu byly hlavne slyset hlasy, jak to je jasna penalta, takze nechapu

moc nechapu saku, kdyby chtel, tak se proste vyhne a pak mohl davat do prazdne..

Reagovat
masly008

Nebyl naproti němu obránce?

Reagovat
Busby babes

tak on je rozdil, ze AWB udelal nejdriv skluz, navic jsem od te doby videl i zaber, kde mu nejdriv brnkne do nohy. Takze tam proste je kontakt, kterej vedl primarne AWB a je tam nejdriv zakrok, ktery dela AWB. to je rozdil proti tehle situaci, kdy Neuer zadnej zakrok nedela, naopak se snazi zastavit a Saka se v ten moment zacne snazit se s nim co nejvic srazit no.

Reagovat
Mastný Chobot

úplne v kľude pískateľná penalta

Reagovat
Kiss Me Polka!

jesus genius, mel hrat od zacatku. pak zinch, proste ma koule brat si mic kdekoli za jakekoli situace, nedelal chyby a stihal (bohuzel oproti jorgovi), ode to odmakal brutalne i ty kombinace hlavne v prvni puli dobre, ale vubec se nedostaval do finalky, saka za me dobry vykon, ale pak to posral tim jdenim si pro penaltu.. tross klasicky na zolika, odehraje vesmes hovno, ale da gol.

ostatni vesmes neslani nemastni, casto chybujici, neviditelni zklamal mne rice od nej jsem to vubec necekal. gabriel navazal bohuzel na posledni zapas. kiwi spatny, mel hrat tomiyasu, pokud jsme chteli hrat zezacatku zajistene kridlo, do obrany je uplne nekde jinde nez polak (a i zinch), a do utoku mi prijde taky o chlup lepsi nez kiwior.

cameo parteyho az smesne i kdyz nakonec mohl byt za geina, diky te nepovedene prihravce, co prosla na saku

Reagovat
ashburtongrove

Zinch nedelal chyby? Jako oproti Kiwiorovi z prvni pule ok vykon, ale on tam mel nekolik absolutne nepochopitelnych pasu za obranu kdy z toho byl odkop a pak nekolikrat daval peihravku na nohu ale protihraci a hned z toho byl protiutok. Ale jako dnes byli nervozni vsichni a neslo to nikomu

Reagovat
Kiss Me Polka!

nedělal chyby takové, že by z nich byl útok soupeře. to že mu nevyjde každý pas za zalezlou obranu, když se ji snaží otevřít je normální. protiútok si nepamatuju snad ani jeden, že by z toho byl. max jednou, kdy si to rice pouštěl, ale nevěděl, že za sebou má hráče, to ale vidím jako chybu rice.

Reagovat
Mastný Chobot

Zinčenka mám rád, lebo zvyčajne ponúka zaujímavú nadstavbu, ale včerajšok mu teda vôbec nevyšiel. Okrem tradične slabej obrany nepridal skoro nič navyše dopredu a mal tam minimálne dva naozaj hlúpe straty.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ok pohádka o slabé obraně, kdy přes něj včera nepřešel jediný hráč a z jeho strany nebyl jediný nebezpečný útok... ale jo to už jsem zvyklý tady.

to, že díky němu jsme měli najednou úplně jinou kontrolu hray a klid na míči, je ale prostě fakt.

Reagovat
Greny

Penalta pro Arsenal v žádném případě, už jen protože to byl simulant Saka, naopak pro Bayern za ruku Gabriela úplně jasná, nechápu co dělali rozhodčí že to neviděli plus u varu

Reagovat
Busby babes

prej to byla detska chyba a to nemuze v semifinale LM pisknout.

Sorry kluci, ten gol rusim, to byla od Kariuse skolacka chyba a to nemuze rozhodnout finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

To by se potom ale musela pískat úplně každá ruka, ne? Když si hráč připravuje míč u rohu, bere si míč na aut... Tady to bylo po odpískání, protože se předtím střídalo (alespoň myslím), ale normálně se při odkopech nepíská a brankáři si se stopery ten míč chystají a předávají rukou úplně běžně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to video viděl. Podle tebe Raya rozehrával nebo jenom přistrčil míč Gabrielovi, aby rozehrál on? To je můj point.

Reagovat
Busby babes

uplne jasne rozehral. vsak si postvai balon, koukne komu rozehrat a pak to prihrava Gabrielovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Vždyť čeká na pisknuti aby mohl rozehrát, prostrčit míč mu mohl kdykoli před pisknutim

Reagovat
Busby babes

to jsou dost blbe priklady, kdyz v ten moment neni rozehrana hra. tady byla.

A jako dat argument: tady to bylo po odpiskani... divny, kdyz prave to pisknuti zahajuje hru. Raya regulerne rozehral. nepodava balon obranci aby ho rozehral.

Reagovat
smazaný uživatel

A při autu zahajuje hru co?

Reagovat
John Obi Mikel

Co to meleš proboha, u autu je

1) přerušená hra

2) míč mimo hřiště

A hru zahajuje to, že míč hodí zpět do hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid. Je to přesně tak jak píšeš. U odkopů taky zahajuješ hru rozehráním z malého vápna. V případech, kdy rozhodčí nedá pokyn zapískáním, bys určoval začátek hry jak? Taky bys pískal to, když si tam tem míč různě posouvají a berou ho do ruk? Když bys jako rozehrávku mohl brát první brankářův dotek s míčem? Neříkám, že tady to nevypadalo jako Rayova rozehrávka, jenom že to není tak snadné určit a je to hodně na citu rozhodčího.

Reagovat
mistr129

To bys ale už pak rovnou mohl pískat špatně hazeny aut v monentě, kdy jeden hráč přenechává balon druhému s hodi mu ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to mu obvykle nehodí směrem do hřiště, že jo.

Reagovat
mistr129

No když hodis aut nebo kopneš roh do autu, tak taky prijdes o míč.

Zároveň i tady platí, že soupeř může do vápna až ve chvíli kdy se Gabriel dotkne ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Je rozdíl když hodíš aut do autu než když přenecháváš míč spoluhráčovi

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Psy_cho

Tak se podível, jak si ten míč předávají. Pustí ho na zem, přihraje mu ho o zem, ale nikdy tak, aby se to podobalo vhazování.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

"už jen protože to byl simulant Saka"

objektivita je základ

Reagovat
Front hell

Tak viděli jsme co tady kolega tenkrát předváděl po zápase s Brightonem. Ten bude vždy proti Arsenalu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Janča4

za mě teda jasná penalta a kecy, že Saka simuluje fakt nechápu .. v plné rychlosti zasekne míč, tak je jasný, že ona ze které se odráží bude vysunutá a Neuer šel celou dobu proti, vůbec nestál, jak tu někteří tvrdíte .. ale tak remíza tomu sluší, snad zvládneme odvetu

Reagovat
Pablos

Zasekl míč a místo, aby šel pohybem za ním, šel pohybem na Neuera víc. To by bylo z ranku ,,hráč to udělal chytře” …což takový penalty fakt nemusím. Super že to nepískl.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Psy_cho

Jsi první jouda, který z nakopnutí brankáře chce penaltu.

Reagovat
J0EL

Celkovo asi zasluzena remiza, aj ked tie goly sme Bayernu realne darovali my. Kazdopadne nechapem ten pesimizmus pred odvetou. Bayern pred domacim publikom nebude moct hrat takto zalezene a len na protiutoky a to nam bude vyhovovat. Keby dal tu tutovku White na 2:0, tak by to vyzeralo inak, pretoze v uvode si Bayern ani necuchol a uz mohol prehravat o 2 goly.

Ta chyba nas ale rozhodila. Nechapem ako moze Kiwior ist takto lezerne do lopty a takisto ako sa Rice takto jednoduche necha osrat a vybehne oproti hracovi, ktory ho nasledne presprintuje. Naco vobec proti nemu startoval?

Kazdopadne ak sa podobnych chyb vyvarujeme, tak nevidim jediny dovod kde a preco by nas mal Bayern u nich prehrat.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak sila Arsenalu mimo ostrovy dost klesa. Naopak Bayern doma bude silnejsi nez venku a kdyz jste ho nedali ani u vas... A zkusenosti s takovymi zapasy proste nemate. Jasne je to otevrene, ale favorit nejste.

Reagovat
J0EL

To ze sila Arsenalu mimo ostrovy klesa je podlozene cim? Jednym zapasom s Portom? Ved je to nezmysel. Ano skusenosti s takymito zapasmi nemame, aj preto si myslim, ze sme sa po tej chybe zosypali. A prave preto pisem, ze ked sa takymto chybam vyvarujeme, tak Bayern nasa proste nemoze prehrat.

Reagovat
BaggioRoberto

To je podlozene roky. A kdyz chces teda to brat pouze podle letosni sezony, tak i v tv rikali, ze venku v LM vyhral Arsenal pouze nad Sevillou, ktera se trapi. Tak jak muzes rict, ze je to nesmysl?

Reagovat
J0EL

To ze je to podlozene minulostou je irelevantne. Ten tim je inde ako pred rokmi, ktorymi sa tu ohanas. Uz nie sme v LM len do poctu. Druhu sezonu hrame o titul v konkurencii aktualne najlepsieho muzstva na svete v najtazsej lige na svete. Jediny faktor je ta nervozita a chyby z toho plynuce. Ale znova, ak sa im vyvarujeme, tak nevidim nic v com by mal byt Bayern o tolko lepsi.

Reagovat
Golasso

Favoriti určitě nejsme, ale naše síla klesá hlavně s nervozitou, ne s tím, když opustíme ostrovy. V Německu nervy budou taky hrát roli, ale už jsme si soupeře vyzkoušeli a zjistili, že se proti němu hrát v pohodě dá, takže to snad nebude tak hrozné. Navíc, když jsme zahnaní do kouta, tak celkem fungujeme (viz penalty s Portem). Naše venkovní forma je navíc dobrá a venkovní zápasy svědčí pragmatičtější hře, která nám letos jde nejlíp.

Hlavně se nesmíme sesypat no.

Reagovat
BaggioRoberto

Venkovni hra vam svedci v PL, v LM, nota bene ve vyrazovaci fazi proste jeste nemate sebevedomi abyste tam nastoupili jako nekde na West Hamu.

Reagovat
BaggioRoberto

Prohra v Lens, Portu, remiza v Eindhovenu, vyhra pouze v Seville, o gol, ktera je 14 ve Španělske lize. V minule sezone prohra v Eindhovenu, remiza v Lisabonu, vyhry 1:0 v Bodo Glimt a Curychu, coz jsou souperi na uplne jine urovni. Pritom doma tem samym souperum kolikrat nemate problem dat trojku. Ja tam ten rozdil vidim. Zadne galapredstaveni mimo ostrovy se nekonalo davno.

Reagovat
nani92

jasná penalta pre Bayern

Reagovat
BaggioRoberto

Jak muze nekdo podcenovat Bayern proti Arsenalu to nepochopim. Bayern letos mel v lize vykyvy, Leverkusen nikoliv, az to dospelo do faze, ze to hraci Bayernu v hlave vzdali a pak uz je jedno jestli je Bayern druhy nebo treti, pro ne to nic neznamena. Hraji bez naboje. Liga Mistru je naopak jedina soutez, kde muzou letos uspet a kvalitni rozdilove hrace maji stale, stejne tak zkusenosti a sebevedomi z tezkych zapasu Ligy Mistru. Naopak Arsenal je ve ctvrtfinale po dlouhe dobe, v osmifinale se stestim postoupil pres Porto, zadny valcik jako v lize to neni a mimo ostrovy je klasicky polovicni. Ale jsem rad, ze to nakonec skoncilo 2:2, protoze chceme jet a prece jen je to otevrenejsi nez kdyby Bayern vyhral uz v Londyne. At zije fotbal.

Reagovat
Busby babes

protoze letos Bayern ma trochu trapeni no A Arsenal ma super formu

Reagovat
BaggioRoberto

To jo, ale LM vyrazovaci faze je uplne neco jineho nez liga. Real tam taky dokazal vyhravat i kdyz v lize se mu v danou sezonu tolik nedarilo. Arsenal je v tomhle jako panic.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Like iba za Bayern a neskúsenosť arsenalu

Reagovat
pesky passer-by

Zadrieť, že Arsenal postúpil cez Porto so šťastím dokáže len ignorant. A hlavne človek, ktorý úplne zabudol, čo hovoria štatistiky.

Reagovat
BaggioRoberto

Fotbal se nehraje na statistiky. To ze mate drzrni mice a pak vam tam v posledni minute souper posle torpedo neni smula, ale nemohoucnost. Je to o hlave.

Reagovat
pesky passer-by

Presne tak, nehraje sa na štatistiky, a v tom je jeho krása.

Na druhej strane štatistiky hovoria jasbou rečou. Proti Portu sme boli v takmer všetkých merateľných údajov lepší. Určite to nebolo o štastí, ale o dôslednom boji až do konca. S lepším výkonom, s lepšími výsledkami.

Reagovat
BaggioRoberto

Takhle kdyzje to na penalty, tak je to vzdy se stestim. Penalty muzou dopadnout jakkoliv, to uz je loterie.

Reagovat
pesky passer-by

Tu nejde o penalty. Tam sme mali navrch a zaslúžene. Áno, je to do istej miery lotéria, avšak ja hovorím o všetkých štatistikách oboch zápasov pred začatím penaltového rozstreliu.

Reagovat
smazaný uživatel

I Raya vypadá docela překvapeně...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Jasná no

Reagovat
Gunner14

ty bys chtěl takovou penaltu kdyby to udělal soupeř? Já určitě ne, kdyby tam Kane po rozehrávce Rayi nahodil sprint a Gabi to udělal, tak ok, ale to se nestalo a Gabriel tím žádnou výhodu nezískal

Reagovat
Petr.Petr

Panenko skakava neztrapnujte se tolik

Reagovat
Gunner14

Jedinej kdo se tady věčně ztrapňuje jseš ty, který je nonstop nalepený na zápasech týmu, kterýmu ani nefandíš. Ale tak doufám, že si užíváš lídra tabulky a super sezónu

Reagovat
Petr.Petr

To ze ty ses suchar a pokrytec nesouvisi s tim kdo vede ligu.

Reagovat
Greny

Jasně že chtěl, proč bych ji neměl chtít...??

Reagovat
Petr.Petr

Protoze oni jsou tak uvedomely a cestni, ze by ji neprijali

Reagovat
Front hell

Co má společného s tím jestli bych jí chtěl nebo nechtěl . Za mě jasná penalta.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
krisa

ale no tak..

Reagovat
bbbauch

Reagovat
masly008

Mimo čáru. Takže v klidu

Reagovat
Miguel19

Mimo čáru

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/bavarianfbworks/status/1777866316679991537?s=46

Když na to koukám znovu, tak bych ji spíš piskl.

Neuer tam tou nohou jde hodně aktivně.

Reagovat
Golasso

Saka se to musí naučit líp prodat no. Tím svým pohybem proti Neuerovi dal rozhodčímu možnost to nepísknout.

Reagovat
krisa

možná mu taky došlo že měl písknout tu penaltu za ruku

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze to je o tom to prodat?

Reagovat
Golasso

Za mě ano. Neuer tam byl pozdě a Saka to měl udělat šikovněji.

Reagovat
Nizzie

Saka se musí naučit vysrat se na Neuera, obejít dědu o berlých a dát gól.

Reagovat
Golasso

Tak ono to jde ruku v ruce. Do posledního momentu myslíš na zakončení akce a když tě přesto gólman podkopne, tak čau.

Reagovat
Nizzie

No kdyby myslel jen na zakončení, nesnaží se za každou cenu vynutit si penaltu.

Reagovat
Wazza228

Víc pískatelná než na Maduekeho nebo Elliota za mě

Reagovat
r.mrazik

urcite

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

Ta prava noha Neuera, no. To je uplne v klude penalta v 5 z 10 pripadov. Nechapem, ako sa tu vselijaki prdusi mohli zavzdusnovat pri tom.

Reagovat
r.mrazik

jo, ta prava noha z toho ten faul spis dela nez ze by saka do nej primo nalitl

Reagovat
Greny

Přece by nechtěli takovou penaltu vyhrát tak bych to dal neresil

Reagovat
r.mrazik

tak by jste srovnali skokem Maduekeho a nijak vam to nevadilo

Reagovat
Greny

Me to netrápí to přiznám, lehké kontakt tam byl... A chtěl bych penaltu i za tu ruku ....

Jen teda pak ale nechápu když nechceš penaltu za ruku, tak je otázka zda pak chceš za případný faul na Saku, který tam sebou plácá ve vápně pravidelně

Reagovat
Gunner14

Tak si najdi můj koment k tomu ode mě ty šmudlo, než vytáhneš tohle

Reagovat
BaggioRoberto

Vzdyt tady v tom spomalenem zaberu jde krasne videt, jak Saka dal mic do leva a vyloženě skocil doprava.

Reagovat
Mastný Chobot

Bavíme sa o zákroku Neuera, tak skús primárne sledovať Neuera a jeho pravú nohu.

Reagovat
BaggioRoberto

Kdyby ten typek neskocil a sel na stejnou sranu jako mic, takse mu v klidu vyhne. Ano Neuer sel dopredu, pak se zastavil, samozrejme, neudelas to na miste bez hnuti. Co to tady mate za schizofrenii, situace se posuzuje celistva a byla to ukazkova snaha dojit si pro penaltu, bez toho aby chtel hrat s balonem a dat gola. Tohle se piskat nesmi a ma se davat zluta. Pak se divite ze se fotbalistum nadava do simulantu. Se vsadim, ze fandite Arsenalu.

Reagovat
Mastný Chobot

Neuer išiel dopredu a potom vystrčil nohu doprava do smeru behu Saku (ktorý tomu samozrejme dosť pomohol). To na tom 0,25x priblíženom videu nie je dobre vidno, takisto ako tam nie je vidno rýchlosť, s akou Saka do toho súboja šiel. Tu je to vidno lepšie: https://twitter.com/kimmoFC/status/1777819650560086033/video/1

Pre mňa je to hraničný zákrok, kde sa nikto nemôže čudovať, ak by to rozhodca odpískal ale takisto ani, ak by to neodpískal. A klubová príslušnosť s tým nemá nič spoločné, od toho sa viem na rozdiel od kopy iných ľudí tu odosobniť.

Reagovat
Psy_cho

Zkoumal to VAR a dal rozhodčímu signál, že penalta NE. Nic hraničního tam nebylo.

Reagovat
Nizzie

Stejně tak by to zkoumal VAR kdyby ji písknul a v tom případě by jeho rozhodnutí dle mého názoru posvětil, jak píšu výše. A obojí je za mě ok. V tomto případě bych to nechal na rozhodčím, jak rozhodne a jak to vidí.

Reagovat
r.mrazik

tak dobre

Reagovat
BaggioRoberto

To tam fakt jako nevidite, ze leou nohou si posune mic, pak ma stoupnout na pravou nohu, misto toho ji necha ve vzduchu a zvedne i levou????? Slepci.

Reagovat
r.mrazik

wtf

Reagovat
Zdechlina

Vůbec Tohle bylo od Saky moc okaté

Reagovat
bbbauch

Jak si kopne mic pryc a bezi rovne

Reagovat
Nizzie

Já v tomto případě respektuji rozhodnutí rozhodčího a jsem rád, že to udělal i VAR. Osobně si myslím, že by si obhájil rozhodčí i kdyby ji písknul a VAR by to neotočil. Toto je situace, kterou má vyhodnotit rozhodčí a ten ji vyhodnotil, jak vyhodnotil, takže bych to nechal tak. A už vůbec bych se neozýval po té ruce Gabriela.

Reagovat
masly008

jenže někteří by ještě chtěli žlutou pro Saku za simulaci

Reagovat
Nizzie

Simulace to nebyla, kontakt tam byl, jenom ho prostě inicioval z naprosté většiny Saka, nikoliv Neuer.

Reagovat
r.mrazik

jenze tohle neni jen tak,protoze rozhodci spolehaji na VAR ze to pripadne vrati

to posuzovani se dostalo uz jinam,nez bylo driv

Reagovat
Nizzie

V PL to tak cítím taky, že rozhodčí radši nepískne a čeká,, co mu na to VAR, což je z podstaty toho, že VAR má zvrátit jen "zřejmou a evidentní chybu", špatně.

Nicméně tady v tom zápase si myslím, že to fungovalo, jak by to dle mého názoru fungovat mělo. Žádné průtahy, zdržovačky a platilo vždy rozhodnutího sudího. I ta situace se Sakou byla vyhodnocena rychle a z mého pohledu se také o zjevnou a evidentní chybu nejednalo.

Asi se shodneme, že to posuzování by se mělo změnit, rozhodně souhlasím, že rozhodčí to někdy posuzují alibisticky s vidinou štítu v podobě VARu. Mě by se líbilo, kdy by se VAR používal podobně jako v hokeji a bylo jeho užití jednoznačně nastavené. Tzn. já nevím jen na surovou hru (potenciální červená karta) by se užil automaticky a pak dle challenge jednotlivých týmů. Jinak by se neužil a prostě by se nechalo rozhodnutí sudího/by se musel přihlásit sám tým, že chce něco zkoumat. Takhle se kontroluje úplně všechno, zdržuje to hru a stejně to pak vyvolává diskuze. Ale to my tady nevyřešíme. A to do toho chtějí ještě tahat všelijaké nové karty.

Reagovat
r.mrazik

souhlas

jen tedy me ten VAR nejak vadi...tedy krome toho,kdyz ten VAR posveti nejakou kravinu typu "rozhodci si to obhaji". Z toho jsem vzdy uplne hotovy

ty nove karty je ulet uz uplne a snad to nikdy nebude platny

Reagovat
Nizzie

To chápu, že Ti VAR vadí. Mě na něm taky vadí to, jak se řeší každá blbost no a to právě i zmiňuji v tom komentáři výš. Za mě se video uchopilo ze špatné strany. Takhle jasný, jede se v rámci možností dle pravidel striktně, ale ty emoce jsou takové no meh.

Reagovat
r.mrazik

ja se treba tesim, az se na offside caru bude pouzivat AI

nemuze to prece byt nic tezkyho a vysledek bude ihned

fauly ve vapne vzdy bude na lidech,tak se casove niz pujde horko tezko

.

i kdyz zrovna minuly zapas v hokeji Sparta x Trinec,kdy jednou to video uznalo a po trenerske volbe to video zrusilo...to bylo jeste vetsi psycho jak na fotbale

Reagovat
Nizzie

Souhlasím.

K tomu hokeji jasný, ale tam právě bylo, že posuzovali dvě situace - nejdřív rozhodčí šli na video posoudit, jestli puk překročil brankovou čáru, což je tuším jediná věc s potenciálním vyloučení do konce zápasu, co můžou sami od sebe řešit. No a následně si vzali challenge na nedovolené bránění gólmanovi, což tuším rozhodčí (pokud to nevyhodnotí ve hře samozřejmě) neřeší.

Reagovat
Nizzie

*neřeší na videu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
tweek

Krome nepísknute penalty na Saku, vidím, že rezonuje ještě i ta nepisknutá ruka Gabriela.. Ja si toho teda v zápase vůbec nevšimnul. Raya to Gabrielovi přihrál nohou? Pokud jo, tak klika jako prase. A jsem neskutečně rád, že to rozhodčí takto vyhodnotil, protože z takové penalty na 1-3 už bychom se psychicky nevyhrabali. A jelikož mám jet na odvetu, tak bych ten lístek asi spláchl do hajzlu

Penalta na saku 50/50. VAR by to neotočil. Tohle bylo čistě na sudím na place. Chápu, že to nepísknul a nemám s tím problém. Celkově výkon rozhodčího fajn.

Náš výkon byl dost nervózní (stejně jako s Portem). Holt je ten tým ještě mladý a nezkušený v takových zápasech (včetně trenéra), oproti Bayernu, který je na tom vlastně úplně opačně - forma a momentální rozpoložení po piči, ale v těchto zápasech umí chodit.

No, těsím se na odvetu a jsem neskutečně rád, že to je vlastně úplně otevřené (60:40 pro Bayern). Možná, že nebýt favoritem, nám bude více vyhovovat a v AA to nakonec po o dost lepším výkonu zvládneme. Kiwiora bych nechal sedět, ten byl enormě vyjukaný a i díky jeho připosranosti byl Martinelli nulový. Tomiasu by měl začít místo něj.

Reagovat
Nizzie

V podstatě do puntíku si vystihl moje názory na současný vývoj, takže

Reagovat
SunFells

Gabriel s tím chycením balónu Představa, že takhle zadarmo dají soupeři i penaltu, oni fakt nechali mozek v šatně.

Reagovat
Gunner14

souhlas, ake udělat to soupeř tak fakt žádnou penaltu nechci

Reagovat
SunFells

Taky ne, jen bych se smál.

Reagovat
Gunner14

to bylo dovršilo ten výkon plný chyb, určitě mu Mikel dá za uši, ať už takhle znova nezkouší štěstí. Být tam napadající hráč u šestnáctky, tak není o čem

Reagovat
Gunner14

By*

Reagovat
Petr.Petr

Absolutne nejtypictejsi postoj pokrytectvi v podani fanouska analu tohle je esence vas. Presne tenhle komentar. Ucebnicovy. Dokonaly

Reagovat
Gunner14

A ten tvůj je zas tvoje esence no

Reagovat
vladino10

Však ako ani sa tu nejak nekrici, ze bol bayern poškodený, ale...ale

Reagovat
r.mrazik

tak to pekne kecas

Reagovat
Gunner14

Huh? Ne no, už jsem to tady vysvětloval párkrát, ale klidně ti to zopakuju. Udělat to soupeř a Odegaard nebo Havertz naletí do vápna a soupeř to udělal = budu chtít penaltu.

Naši hráči 30 metrů od rozehrávky a žádná snaha o pressing = nechci penaltu, jen se zasměju.

Fakt nebudu chtít penaltu za něco co očividně není snaha o získání výhody a stává se ojediněle.

V pravidlech je taky, že golman nemá držet balon více než 6 vteřin a dodržuje se to? By byly nepřímý kopy každý zápas.

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna jasnou ruku srovnavat s drzenim mice, budiz

a tedy je uplne jedno,jestli nekdo naleti do vapna nebo ne,kdyz je to poruseni pravidel

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne ti vubec neverim a udelat to souper,tak byste chteli penaltu

stejne jako chteli penaltu kdokoli jiny i po "kontaktu", kdy hrac sam spadne

neni to hra na skolnim hristi,ale LM / PL

Reagovat
Gunner14

tak mi nevěř no

Reagovat
SunFells

To říká jen něco o tobě tele.

Reagovat
Petr.Petr

Vic o tobe ztrapnujete se dost i na svoje pomery

Reagovat
r.mrazik

nevotravuj

Reagovat
Greny

Reagovat
Golasso

Reagovat
pobody's nerfect

To bych si přál. Brankáři drží míč šíleně dlouho. Ale pamatuju si jen jeden nepřímý kop. Proti lfc někdy v roce 2016 nebo tak podobně

Reagovat
Greny

Já pamatuju že takhle Slavia někde dostala gól v nějakým předkole poháru ale to snad chytal za Slavii ještě Vaniak

Reagovat
Nizzie

Ty vole, to jsou tak 50. léta ne?

Reagovat
Zdechlina

Cože? A proč jako ne? Je to ruka? Je. Tam není co řešit, jasná penalta. To je jak kdyby dva protihráči byli ve vápně a míč přitom na uplně druhé straně hřiště, domácí by dal třeba skluza druhému a nic by se nepísklo, protože by to neměl vliv na hru, jo?

Reagovat
Busby babes

ja bych ji chtel jen pro tu vtipnost te situace.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

nechci , chci , nechci..

ovšem penalta úplně jasná

Reagovat
Nizzie

Reagovat
pesky passer-by

To je riadna dávka štastia (nie pragmatizmu), keď. Bayern z dvoch striel na bránu spravil dva góly.

A nad penaltou, ktorú mali pískať si netreba lámať hlavu. Arsenalisti by nemali vyplakávať, že im rozhodca nedal kopať penaltu. Treba sa sústrediť na ďalší zápas v Mníchove a potvrdiť všeobecný vzrast kvalít.

Reagovat
r.mrazik

a teda kdyby to melo byt spravedlive, tak nepisknout pentli za tu ruku pri rozehrani je taky dobry ulet

Reagovat
mistr129

Já bych tedy nepískal ani jednu, jestli udělal rozhodčí někde chybu, tak Kane měl jít ven za ten loket.

Reagovat
Golasso

Za tohle bohužel redku nikdo nedá, i když je to prasárna. Mně bude stačit, když mu to někdo z našich v odvetě připomene

Reagovat
masly008

Pšt, to se neříká. To bylo určitě neůmyslné.

Reagovat
Golasso

Ale jak se tam logoped rozčiloval, když něco písknuli proti němu . Trošku nezvyk.

Reagovat
BaggioRoberto

Mel. Bohuzel neni jediny. Mistru Choremu tohle prochazi ob zapas.

Reagovat
r.mrazik

Kane pryc, penalta za ruku a penalta za Saku

rozhodci to vubec nedali...

Reagovat
Psy_cho

VAR zkoumal a penalta za Saku nebyla. Letěl 2 metry před Neuerem.

Reagovat
r.mrazik

VAR zkouma veci a tolik jich posere...

Reagovat
Front hell

Odvolávat se na VAR. Ty sleduješ fotbal asi krátce

Reagovat
Golasso

To je naopak něco, co rozhodčí udělal dobře.

Reagovat
Greny

Reagovat
Golasso

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

https://www.espn.com/soccer/story/_/id/39912364/the-var-review-saka-penalty-gabriel-handball-kane-red-card

It soon became evident from the replays that Saka initiated the contact by placing his right boot into the knee of the goalkeeper to give the impression he had been fouled.

This is not the same as a player accepting contact from a challenge, as was the case with Liverpool's Harvey Elliott for the penalty awarded against Manchester United defender Aaron Wan-Bissaka.

ad ruka:

It's a fascinating situation and there's no doubt that in law this should have been a penalty -- but is it what football would expect? This is where Nyberg has the freedom to not give the spot kick, and in fact he would probably have caused more controversy if he had.

Quite often we'll see a player alter the position of a free kick after the referee has blown his whistle, rolling the ball to a teammate who picks up the ball and positions it, or puts a hand on it to stop it rolling. Do we really expect a referee to switch the free kick to the opposition in such circumstances? And if not, why would a penalty be any different? It's not as if Gabriel gains anything from picking up the ball and passing it to Raya.

tady pro zastance penalta ani nahodou

Reagovat
pobody's nerfect

nesouhlasím s vysvětlením k ruce. Tam nebyla situace, kdy po písknutí rozhodčím si hráč posouval míč. Tam byla zcela jiná situace, kdy jeho spoluhráč rozehrál klasicky nohou, on chytil míč a chtěl rozehrát znovu. Zcela identická situace by byla při rozehrání přímáku, kdy spoluhráč to přiťukne, ale hráč místo střely chytí balon do ruky, postaví na trávník a rozehrává přímák. Opravdu si někdo dokáže představit, že by tohle prošlo a nepískl ruku?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

no, dovedu si predstavit, ze by rozhodci nechal jen opakovat rozehravku. ale jinak jasne, ja jen davam k dobru, co k tomu pise clovek, co se pravidlama a VARem hodne zabyva.

Reagovat
pobody's nerfect

právě já taky. Ale tomu by mělo odpovídat i vysvětlení. Být ve stylu, nebylo jasné, že brankář vědomě rozehrál odkop od branky a vzhledem k průběhu zápasu, kdy ve většině případů nerozehrával brankář, ale hráč z pole, bylo zřejmé, že se nejednalo o rozehrávku, ale pouze o přisunutí míče spoluhráči, který následně rozehrál, nejednalo se o hraní rukou při hře. A ne se to snažit nějak hloupě okecávat, používat různé nepřesné paralely nebo blbosti o tom, že přece se taková ruka nemůže písknout ve čtvrtfinále LM.

Reagovat
Busby babes

tak ono, vysvetleni mame jen od Tuchela, tezko rict, co ten rozhodci opravdu rekl. ale asi to teda tak nejak vysvetloval... druha vec je, ze hlavni to primo nevidel, odbihal od situace pryc.

Ale jinak treba Guardian podcast, tam se vsichni shodli, ze to je proste penalta. ze to vysvelteni... jako ok, udelat to deti nekde na placku nebo i v normalnim zapase, ok, ale tohle nejsou deti, jsou to profi fotbaliste a nehraji nekde v parku ale ctvrtfinale LM, o to vic ma vedet, ze pri hre se balon do ruky nebere.

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Gabriel , ta penalta absolutně jasná. Řešit chtěl , nevěděl... ovlivnilo by to zápas atd je prostě abslutní blbost. Porušil pravidla porušil

Právě proto to je dnes takové jaké je.. řešíme penaltu nebo ruku a přemýšlíme, jestli to byl úmysl nebo nebyl, jestli chtěl hrát nebo nechtěl atd..

když si veznu tak ještě pár let zpátky nikdo takové sračky neřešil

Reagovat
Nizzie

To máš docela španou paměť teda.

Ale jinak za mě rozhodčí slušný výkon až teda na penaltu na Gabriela (pfuuu). Ten se naopak rozpomněl na výkony z počátku našeho angažmá, kdy byl trochu víc error prone. Ale toto byla teda strašná kktina.

Reagovat
Busby babes

par let zpatky se chapalo, ze nejaka ruka je nastrelena a neni to penalta. to dneska nechape uz nikdo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele