19. kolo
30.01.2023 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sergio Camello (© AFP)

Villarreal doma padl, tři body má Rayo

Na Estadio de la Cerámica se urodilo překvapení kola, protože Rayo Vallecano si podalo domácí Villarreal! Stačila mu k tomu jediná branka, o kterou se ke konci utkání postaral mladíček Sergio Camello.

Villarreal doma přivítal Rayo Vallecano v roli jasného favorita a nic jiného než tři body dnes nepřipadalo v úvahu. "Žlutá ponorka" se málem radovala už po čtyřech minutách, když si na nahrávku k vápnu naběhl Yeremi Pino a pálil křížnou ranou těsně vedle tyče! V další šanci se o chvíli později objevil Moreno, ale tomu v rozhodující moment odskočil míč. V prvních minutách hrál prim Villarreal a Rayo se prakticky vůbec nedostávalo do zakončení.

Po třiceti minutách zastavilo Yeremiho ránu břevno a s další skvělou akcí mladíka Baeny si brankář Dimitrievski poradil nadvakrát. Vlastně až na samém konci první půle se Rayo poprvé výrazněji osmělilo. Tři minuty před odchodem do šaten Camello pálil z hranice vápna a po několika odrazech skončil míč na nohou Pathého Cisse, jenže ten patičkou netrefil bránu!

Po změně stran doposud horlivý a aktivní Villarreal ubral a netlačil se do zakončení tak často, jako se mu to dařilo na začátku utkání. Byla na něm vidět možná laxnost, ale rozhodně přílišná sebedůvěra. Jako by si byl jistý, že kvalitou nakonec svého soupeře skolí. Jenže se stal pravý opak!

Dvacet minut před koncem utkání totiž vyslyšel krásnou nahrávku Treja Camello a zaběhl si za obranu Villarrealu. Vybíhající brankář Filip Jörgensen se nestihl včas vrátit do brány a Camello poslal míč efektně k tyči - 1:0 pro outsidera!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele