17. kolo
14.01.2023 14:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Isi Palazón (© AFP)

Rayo vyloupilo Valladolid, stačila mu jediná branka

Real Valladolid se v tabulce nikam neposune, protože dnes odpoledne nevyužil domácího prostředí a padl. Tři body mu sebralo Rayo, které rozjásal Palazón. Hosté díky tomu poskočili na průběžnou osmou příčku.

Rayo bylo po celou dobu utkání jasně lepší a aktivnější. Především ale přesnější, protože z jeho celkových deseti střel jich rovnou šest směřovalo mezi tři tyče. I když je třeba zmínit, jako první se do šance dostali domácí. Střelu Monchua však dokázal vyrazit brankář Dimitrievski. Domácí se postupem času snažili usadit kolem vápna hostí, nicméně jejich tempo zpomalilo po vynuceném střídání zraněného Kenedyho.

Zajímavá situace se udála po třiceti minutách hry. Monchu totiž trefil míč ve vlastním vápně rukou, čehož si všiml VAR, a sudí mu udělil kartu. Především ale nechal hosty zahrávat pokutový kop. Nicméně Isaac Palazón tentokrát nezaznamenal úspěch a napálil stejnou část brány, kam skákal i kapitán Masip!

Jinak to každopádně byla nuda a dlouhou dobu se ani jedna jedenáctka nedokázala dostat do větší možnosti. Spíš se jednalo o sporadické střelecké pokusy. A to až do 65. minuty. Tehdy totiž Álvaro García našel přesným pasem nabíhajícího Issaca Palazóna a zkušený útočník zaznamenal svou pátou ligovou branku v sezoně.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele