6. kolo
16.09.2022 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Álvaro Negredo (© AFP)

Diváci se ve Valladolidu nudili, Cádiz však urval první výhru

Estadio Municipal José Zorrilla byl mnohokrát svědkem lepší podívané, než co předvedly v páteční předehrávce týmy Valladolidu a Cádizu. Nudné utkání by asi zasloužilo remízu, avšak v závěru vystřelil Cádizu tři body Álvaro Negredo. Pro hosty to byly první body do tabulky a rovnou všechny tři.

První poločas diváky ani trochu nepotěšil. Snad jen příznivci ryze defenzivního fotbalu si přišli na své. Jediným zajímavějším okamžikem se stal volný přímý kop v podání Péreze, který skončil ve zdi a to na samotném sklonku prvního poločasu.

Bohužel ani druhá půle nebyla v tomto směru lepší. V 56. minutě hlavičkoval doprostřed branky Plaňo a i když s tím měl Ledesma problémy, balón zkrotil. Následně pokračovaly nudné pasáže, ve kterých neměl nikdo navrch až se utkání přehouplo do svého závěru.

Zřejmě i remíza 0:0 by byla pro Cádiz dobrým odrazovým můstkem, avšak nakonec stálo při hostech štěstí. V nastaveném čase načechral balón do šestnáctky Zaldúa, brankář Asenjo vyrobil hrubou chybu, když šel z branky a na balón nedosáhl a před Álvarem Negerem zívala prázdná branka. Zkušený útočník jí samozřejmě trefil a Cádizu zajistil vůbec první tři body do tabulky.

Valladolid po druhé v řadě prohrál a po šestém kole se může ocitnout v sestupovém pásmu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele