31. kolo
24.06.2020 19:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Osasuna vyloupila Alavés, jediný gól obstaral Lato

Duel tabulkových sousedů, kteří nejsou bezprostředně namočeni do bojů o záchranu, skončil výhrou hostí v nejtěsnějším poměru. Větší rozdíl mohl být jen stěží, za celé utkání totiž byla z obou stran dohromady vyprodukována jediná střela na branku a ta skončila v podání Lata brankou.

Čili žádná hitparáda to na Mendizorrotze nebyla. V prvním poločase byla k vidění jen jedna velká šance, která navíc přišla až ve 41. minutě. Joselu se z malého vápna dostal k hlavičce a balón poslal trestuhodně nad. Šance musela později domácí hodně mrzet, protože žádnou větší už si nevypracovali.

V 55. minutě sice střílel z nebezpečné pozice Lucas Pérez, ale branku minul. Zhruba o sedm minut později se poprvé představili v útočné akci i hráči Osasuny a stálo to za to. Aridane byl před brankářem úplně sám a stačilo jen trefit branku - to se ale nepovedlo. Mrzet to nemuselo, protože jen o dvě minuty později obdržel milimetrově přesný pas do šestnáctky Gallego, balón se pak ještě dostal k Latovi, který z druhé vlny pálil k tyči a Osasuna vedla.

Deportivo mělo ještě dostatek času s výsledkem něco udělat, ale jeho hra směrem dopředu byla bezzubá. S přibývajícím časem se hosté více stáhli do defenzívy a Deportivo si s tím nevědělo rady. Nepříliš záživné utkání tak skončilo nejtěsnější výhrou hostí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele