25. kolo
21.02.2016 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - Real Madrid 1:1

Real Madrid nečekaně ztratil body v Malaze, kde pouze remizoval 1:1. Hosté vedli zásluhou Ronalda, který ovšem nedlouho po vstřelené brance neproměnil penaltu. Malaga zkorigovala skóre po změně stran díky přesné trefě Albentosy. Real tak ztrácí na první Barcu už devět bodů, Malaga je dvanáctá.

Zápas hraný od první chvíle ve velkém tempu paradoxně dlouho postrádal vyložené šance. Do té první se v 17. minutě dostal Jesé, kterého ale vychytal obětavým výběhem Kameni. O pět minut později se ke slovu dostali také domácí. Konkrétně Horta, jenž dostal do vápna skvělý centr, ale sám břed Navasem netrefil branku. Real kontroval další akcí Jesého, ten ale svůj minisouboj s Kamenim opět prohrál.

Real měl přeci jen více ze hry a svou mírnou převahu dokázal přetavit ve vedoucí ve 33. minutě. Toni Kroos zahrával standardní situaci, na míč si v šestnáctce domácích počíhal Cristiano Ronaldo, jenž zcela nehlídán umístil balón hlavou přesně k tyči - 0:1! Portugalský kanonýr dostal šanci rozšířit svůj gólový účet v zápase hned o tři minuty později. Sudí Iglesias totiž nařídil pokutový kop po faulu Welligtona právě na Ronalda a sám hvězdný CR7 se postavil k penaltovému puntíku. Kameni měl ale dnes svůj den. Po skvělých zákrocích proti Jesému podržel svůj tým i v dalším klíčovém okamžiku, když vychytal i nejlepšího střelce Bílého baletu!

Domácí po vychytané penaltě zatopili pod kotlem a euforii ze stále velmi nadějného stavu si přinesli i do druhého dějství. Hned v 50. minutě musel Keylor Navas vytáhnout fantastický zákrok proti nepříjemné tečované dělovce Horty. Modrobílým se podařilo zaslouženě srovnat v 66. minutě. Při gólové akci domácích proklouzl Weligtonův přízemní centr z levé strany přes celé vápno Realu až k volnému Albentosovi. Ten se s ničím nepáral a rovnou z prvního doteku poslal míč nechytatelně k tyči - 1:1!

Real jakoby ztratil recept na obranu domácích, ti byli naopak stále nebezpeční. V 76. minutě se po centru z pravé strany dostal k hlavičce z úctyhodné vzdálenosti Charles a Navas měl co dělat, aby nepříjemnou střelu vytalčil mimo tři tyče. Závěrečný tlak Zidaneova mužstva se jaksi nekonal a na ukazateli skóre tak i po devadesáti minutách svítila pro domácí nadmíru přijatelná remíza 1:1. Los Blancos tak ještě více unikla špička tabulky, pro Malagu je výsledek povzbuzením do zbytku nelehké sezóny.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4 2

Reagovat
Pharrell

0:2

Reagovat
valloire

1-4

Reagovat
10FKK

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Reagovat
Bastaron

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga je doma nepříjemná a Real bude mít za sebou další vložený zápas v průběhu týdne a bude unaven. Navíc by domácí ještě mohli zabojovat o poháry,tak snad zůstanou body v Andalusii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

znalec jsi

Reagovat
Mikesh

TutoFka

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
boryland

2:1..........

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp to trefil tipáč. Měli vypsaný nejnižší kurz právě na tento výsledek .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele