24. kolo
21.02.2015 20:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Atlético Madrid - UD Almería 3:0

Atlético Madrid s velkým přehledem přehrálo Almeríi 3:0 a upevnilo si třetí příčku. O svém vítězství rozhodli Rojiblancos už v první půli, kdy se trefil z penalty Mario Mandžukič a dvě branky pak ještě přidal Antoine Griezmann. Almería po třinácté porážce v sezóně setrvává v boji o udržení.

Domácím velmi pomohla brzká branka. Ve 12. minutě byla za údajný faul Dos Santose na Godína nařízena penalta, ke které se postavil Mario Mandžkič. Chorvatský reprezentant se s ničím nepáral a zkušeně poslal míč do protipohybu brankáře Juliána - 1:0! Podruhé se míč ocitl v síti hostů o sedm minut později. Mandžukič vyslal na zteč Griezmanna, jenž svůj samostatný únik zakončil na výbornou - 2:0!

Atlético mělo utkání zcela pod kontrolou a ve 29. minutě po hlavičce Mandžukiče mohl už na 3:0 zvýšit z otočky znova Antoine Griezmann! Atlético si po zbytek poločasu hlídalo vysoký náskok a svého soupeře prakticky do ničeho nepustilo.

Almería po změně stran přidala, ale aktivita hostů vyústila jen v povedenou střelou Corony v 60. minutě. Míč však proletěl jen těsně kolem Moyovy svatyně. Ještě před tím se do hry dostal navrátilec do dresu Atlética Fernando Torres, jenž na hrotu domácích okamžitě hýřil aktivitou, nicméně ani dnes se gólově neprosadil. Almería byla dopředu bezzubá a Atlético v klidu dokráčelo za vítězstvím. Jedinou komplikací pro Simeoneho tak bylo jen zbytečné vyloučení levého beka Siqueiry v nastavení druhé půle.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, espnfc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Robík

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele