28. kolo
15.03.2014 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Ronaldo zařídil Realu těsnou výhru v Malaze a tím i první místo do El Clásica

Branka Cristiana Ronalda z první půle nakonec Realu Madrid stačila k tomu, aby si z Malagy odvezl hubenou výhru 1:0. Portugalský reprezentant se o gólovou akci postaral z valné míry sám, když prokličkoval mezi třemi obránci soupeře a přízemní ranou překonal i brankáře Caballera.

Tlak tak znovu padá na soupeře Realu, kteří musí zvítězit, pokud chtějí být svému sokovi v boji o titul na dostřel. Zatímco Bilý balet si výhrou v Andalusii zajistil první místo v tabulce i do příštího kola, Malaga zůstává na třináctém místě pouhé tři body nad sestupem.

Od úvodního hvizdu se hosté snažili ujmout vedení a zvláště prostřednictvím Ronalda zasypali gólmana Caballera sprškou střel. Ani on, ani Isco po rohovém kopu však neuspěli a málem se protrhlo skóre na druhé straně, když Roque Santa Cruz zblízka hlavou přestřelil po třinácti minutách hry. Deset minut nato se již Real přece jen prosadil. Gareth Bale předložil na levém kraji míč Ronaldovi, ten si zasekávačkou udělal prostor ke střele a trefil přesně dolní růžek branky.

Ne že by vedoucí branka hosty odradila od další palby na Caballera, ten se musel hned vzápětí zaskvět proti další šanci Ronalda, jehož zastavil skvělým zákrokem nohama. I Caballerův protějšek Diego López se ještě v první půli dostal znovu do akce, když po půlhodině hry pálil Amrabat. Po změně stran již šancí ubylo na obou stranách. Isco mířil nepřesně, Amrabat s dalším pokusem Lópeze sotva prověřil a Sergio Sánchez ztroskotal na kvalitním bloku Marcela. Přestože se Real i Malaga pokoušeli ve zbytku druhé půle o další změnu skóre, čas nakonec vypršel a těsný vedoucí stav 1:0 se změnil v konečný.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřená výhra Realu. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
boryland

2:2.....

Reagovat
smazaný uživatel

že tě to pořád baví..

Reagovat
Pharrell

jn

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Ronaldo to víte to neni žádnej pošahanej Messi!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele