7. kolo
07.10.2012 21:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Falcao zařídil výhru nad Málagou a Atlético už dělí vedení

Neuvěřitelný Falcao znovu řádil, tentokrát to odnesla v jednom ze šlágrů kola Málaga. Kolumbijský tygr nejprve v šesté minutě otevřel skóre zápasu, a když Santa Cruz srovnal krok, postaral se Falcao v samotném závěru i po rozhodující trefu, když donutil k vlastnímu gólu Weligtonu. Atlético se po další výhře dotáhlo bodově na Barcelonu a je dělené první!

Kolumbijec o sobě dal poprvé výrazně vědět už ve čtvrté minutě, kdy se neohroženě probíjel do šance, jenže byl ve vápně sražen a přestože píšťalka sudího nakonec zůstala němá, v tomto případě se o penaltě rozhodně dalo minimálně uvažovat. Uběhly pak jen další dvě minuty a Atlético už zásluhou Falcaa vedlo 1:0. Domácí kanonýr si počkal v šestnáctce na přesný centr Mirandy z levé strany, podle svých zvyklostí dopravil míč do sítě a zaznamenal tak už svou osmou trefu v sedmém ligovém utkání.

V sedmadvacáté minutě to mohlo být o dvě branky, když Emre skvělým pasem vyslal do samostatného úniku Adriána, ten následně obešel Caballera a do prázdné branky pohodlně zasunul, jenže až poté zjistil, že mu byl už o něco dříve odpískán ofsajd. Podobná situace se opakovala i po půlhodině hry, jen s těmi rozdíly, že tentokrát zakončoval Falcao a že v tomto případě se o ofsajd nejednalo, přestože se pomezní rozhodčí domníval o opaku.

Málaga o sobě dala poprvé výrazněji vědět ve třicáté čtvrté minutě, kdy Eliseu posunul balón do středu hřiště Camachovi, jeho bombu z dálky ovšem Courtois dokázal vyrazit. Uběhly jen další tři minuty a už bylo vyrovnáno, přestože domácí jasně ovládali hru. Z levé strany centroval Monreal, Roque Santa Cruz dostal v šestnáctce kousek volného prostoru a laxní přístup obrany Atlética využil na jedničku - hlavou překonal Courtoise. I tak se ale mohlo do kabin jít za příznivého stavu pro domácí, to by se však musel Falcao po skvělém centru Adriána dostat k zakončení před Weligtonem...

Situace jako přes kopírák přišla i v minutě pětapadesáté, tentokrát ale centroval Emre a před kolumbijským kanonýrem odvracel na poslední chvíli do bezpečí Gámez. Když už to vypadalo, že další gól nepadne a oba týmy se pomalu smiřovaly se ziskem jednoho bodu, udeřil El Tigre podruhé. Branku si sice nepřipsal, přesto dotíral na Weligtona tak těsně, že si hostující stoper srazil míč do vlastní sítě a Atlético tak znovu bere všechny tři body.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
randi

0, oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

6:3

Falcao aspoň tři góly

Reagovat
smazaný uživatel

Nespletl sis fórum stránek házenkářského oddílu v rámci Atlética? Já jen, že hokejový ještě nezaložili a ty tvé tipy jsou většinou spíše z gólobé - bodové oblasati hokeje či snookeru.. nechceš příště napsat, že zápas skončí 40:15 s tím, že zápas možná dospěje do shody a Nadal bude při čtyřhře vystřídán?

Reagovat
smazaný uživatel

lol aspon tady nekyda radoby intelektualni bahno

Reagovat
smazaný uživatel

Švento?

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga vyhra 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

oba týmy mají dlouhou sérii bez prohry - a vůbec by mi nevadilo, kdyby se prodloužila. ale pochybuji o tom - Atlético nechalo ve čtvrtek většinu týmu odpočívat, kdežto Málaga bojovala o body v LM. 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

remizka alebo vyhra malagy

Reagovat
Elliasson

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0-2x Falcao

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele