33. kolo
25.04.2009 20:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

UD Almería - CD Numancia 2:1

Velmi blízko splnění svého cíle je Almería, která má po dnešní výhře 2:1 nad Numancií na sestupové pozice již osmibodový náskok (před dalšími zápasy kola). Prvoligová hladina se naopak již pomalu uzavírá nad hosty, kteří stále zůstávají přikovaní na posledním místě.

Svěřenci Huga Sáncheze měli start do utkání jako hrom. Hned po dvou minutách zahrozil po Saltorově centru Crusat, chvíli nato málem skóroval hlavičou Soriano. Nikoho tedy nemohlo překvapit, když se v šesté minutě Almeríi skutečně podařilo otevřít skóre. Útočníci Uche přiťukl Negredovi, ten mu míč od brankové čáry vrátil a pro prve jmenovaného již nebyl problém trefit poloprázdnou bránu - 1:0.

Sám Negredo se přesunul do pozice zakončovatele pár minut nato, ale s dobrým centrem nenaložil dobře. Poté se ozvali také hosté, pokus Goirii ale nenadělal Suarézovi příliš potíží. I nadále však hráli prim domácí, hostující brankář Juan Pablo se musel vytáhnout především proti Crusatovi a Negredovi, ve 42. minutě ale byl již i on bezmocný. Negredo využil hned několik hrubek hostující defenzivy, předložil míč na zadní tyč Sorianovi a ten uklízel míč do prázdné svatyně - 2:0.

Druhý poločas byl již pouhým odvarem toho prvního, nic moc se nedělo, až v 81. minutě se nejvýše vyšrouboval do vzduchu Goiria a hlavičkou snížil - 2:1. Od té doby bylo opět o zábavu postaráno, v 85. minutě opět hlavičkoval Goiria, tentokrát mu ale zkazil radost Estebanův zákrok. Poslední šanci měli přece jen domácí, v níž Negredo nemířil přesně, na třech bodech pro Almeríi to ovšem nic nemění.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele