35. kolo
10.05.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Racing Santander 1:0

Malága vyhrála jedinou brankou Alberta Luqueho nad Santanderem a i nadále živí naději na účast v evropských pohárech, v tabulce jí patří osmé místo. Racing je třináctý.

Aktivněji začali domácí, Jesus Gamez ale pálil mimo branku. V další šanci vychytal Lolu brankář hostujícího celku Antonio Tono. Domácí brankář Inaku Goitia si připsal první zákrok proti ráně Munitise. Po půlhodině hry si hostující Tono poradil se střelou Dudy. Na druhé straně zahrozil Pereira, Goitia byl ale místě. První poločas skončil tak, jako začal, tedy nepřesnou ranou Jesuse Gameze.

První šanci druhého poločasu měli domácí, kteří byli lepším mužstvem na trávníku, v 57. minutě měl brankovou příležitost Luque, jeho střelu vychytal Tono. Po hodině hry se do šance dostali také hosté, Toni Moral pálil z dvaceti metrů jen do náruče Goitii, aby vzápěti ten samí hráč střílel těsně nad domácí branku. Mimo tři tyče střílel i domácí Nacho. Rozhodující akce utkání přišla v 87. minutě, kdy Luccin zastavil nedovoleně Adriana a rozhodčí nařídil pokutový kop, který proměnil zkušený Luque a rozhodl tak o vítězství domácího celku.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele