31. kolo
18.04.2009 20:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - CD Numancia 3:0

Atletico podruhé v řadě vyhrálo, když na domácím stadionu Vicente Calderona porazilo 3:1 Numancii. V tabulce to znamená posun na čtvrté místo, oproti tomu Numancie zůstává na předposledním devatenáctém místě.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a měli více ze hry. Numancia spoléhala na rychlé brejky, jeden z nich nedokázal ve třinácté minutě zakončit Goria, jenž ve vyložené příležitosti pálil vedle branky domácích. Bojovalo se především ve středu pole a v prvním poločase nebylo k vidění mnoho fotbalových akcí. Vyjímkou byla střela Maxiho, s níž si poradil brankář Juan Pablo.

Druhý poločas začal hlavičkou Sergia Aguera do břevna hostující branky. Atlético ještě více přidalo a vyplatilo se mu to v 62. minutě, když střídající Ever Banega překonal Juana Pabla. O šest minut později hosté vyrovnali, když hlavičkoval do branky Barkero, jeho gól ovšem nebyl uznán rozhodčím Mallencem. Domácí si poté utkání už pohlídali, Forlánova rána podél brankáře Juana Pabla přinesla druhou branku domácích. V poslední minutě utkání završil vítězství domácích brankou na 3:0 Simao, jenž tečovanou ranou překonal bezmocného Juana Pabla.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele