26. kolo
02.03.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Osasuna Pamplona 0:0

Žlutá ponorka na domácím stadionu jen remizovala s Osasunou a její náskok na čtvrté Atlético se snížilo na tři body. Pamplona se posunula na čtrnáctou pozici.

Utkání začalo nepřesnou střelou domácího záložníka Egurena z dvaceti metrů, hosté kontrovali tečovanou ranou Azpilicueta těsně mimo branku stráženou Diegem Lopezem. Další střelecký pokus shlédli diváci na El Madrigalu v dvacáté minutě, kdy pálil Nihat z první těsně vedle hostující branky. O dvě minuty později vyslal další nepřesný pokus směrem k brance Osasuny obránce Capdevila. Největší šanci prvního poločasu měl po více než půl hodině hry útočník Pamplony Sola, který se dostal po závaru v pokutovém území ke střele, kterou tečoval jeden z obránců Villarrealu do protipohybu brankáře Diega Lópeze, jenž i díky stoperovi Godinovi dokázal míč na brankové čáře chytit. S blížícím se koncem poločasu měli čím dál tím více navrch hráči Osasuny, ovšem zmohli se jen na nebezpečnou střelu Carlose Vely, která mezi tři tyče branky Villarrealu nezamířila.

Vyrovnané utkání pokračovalo v úvodu druhého poločasu střelou domácího útočníka Franca, jehož pohotový pokus skončil těsně vedle pravé tyče hostující branky. V 66. minutě se vytáhl brankář Osasuny Ricardo, který vychytal ve velké šanci útočníka Franca, který se dostal za obranu Pamplony, na zkušeného gólmana však nevyzrál. Další zajímavější akce byla k vidění až pět minut před koncem základní hrací doby, nikým neatakovaný Font ale pálil levačkou nad. Do konce utkání poté znudění fanoušci na stadionu El Madrigal neviděli žádnou střelu ani nebezpečnou akci. Bezzubý Villarreal se tak za celý zápas nedostal do pořádné šance a Osasuna si odvezla z východu Španělska zaslouženě bod.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vsadím si na Villarreal, určitě neprohraje. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal-Osasuna 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele