30. kolo
29.03.2008 22:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Villarreal CF - Atlético Madrid 3:0

Skvěle hrající Villarreal podruhé v sezoně porazil Atlético, tentokráte po dalším výborně takticky zvládnutém utkání 3:0. Žlutá ponorka tak už devět utkání v řadě nepohrála, navíc v posledních čtyřech vyhrála a v tabulce se posunula na druhou pozici před Barcelonu, která překvapivě nestačila na Betis. Altético zůstává na čtvrté pozici, zítra se však na něj může bodově dotáhnout Racing.

První nebezpečná akce utkání byla k vidění v osmé minutě, kdy Senna našel v pokutovém území stopera Gonzala, který však hlavičkoval jen do připravených rukavic gólmana Abbiatiho. Jednadvacátá minuta sebou přinesla nebezpečnou ránu záložníka Villarrealu Cazorly, jehož tvrdou střelu levačkou vyrazil s vypětím všech sil brankář Abbiati na roh. Na druhé straně pálil z dvaceti metrů Maxi Rodríguez, brankář domácího celku Diego Lopez vytáhl střelu křídelního záložníka Atlétika na roh.

V 39. minutě se Villarreal ujal vedení, Rossi nacentroval míč do pokutového území, v němž chyboval stoper Perea, k míči se dostal agilní Cazorla a z voleje nedal Abbiatimu šanci. O čtyři minuty později to bylo už 2:0, další lahůdkovou přihrávku poslal do pokutového území hostujícího mužstva útočník Rossi, jehož přizemní pas dolétl až na zadní tyč, kde útočný parťák Rossiho, Turek Nihat Kahveci, překonal bezmocného Abbiatiho - 2:0.

Druhý poločas začal hlavičkou středopolaře Camacha do spojnice domácí branky. V 66. minutě definitivně rozhodl utkání Nihat, jenž si naběhl na ideálně načasovanou přihrávku od Cazorly a střelou mezi nohy brankáře Abbiatiho si na své konto připsal čtrnáctý gól v sezoně. A když se Atlético do konce utkání zmohlo jen na nepřesný pokus Aguera, skončilo utkání vítězstvím Villarrealu 3:0.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hrát na El Madrigal není žádný med ! Musíme myslet na to, že udržení 4. místa je absolutní prioritou ! A doufám, že náš tým může navázat na výborný výkon z minulého kola. Takže jedém Colchoneros ! Tip 1:1. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Avante Villarreal, čekají nás důležité a těžké zápasy (doma Atlético, venku Sevilla,Alméria), pokud porazíme Atlético tak začínám věřit v umístění do 4 místa. Ale hraje se ještě o 27 bodů, takže nic jistého. Za daných okolností bych z tohoto zápasu bral i bod (Real-Sevilla tipuji 1, Espanyol-Santander tipuji 0). Podotýkám že Atlético je velice sympatický mančaft.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě připojím jiný tip, pokud obdržíme branku bude to od Diega

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si,že Villareal vyhraje o gol,tip 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to (a možná překvapivě) viděl na výhru Atletica...1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Bravo Bravo Villarreal, tohle jsem nečekal, super, skvělé a k tomu Betis , Cazorla borec, druhej flek paráda, provinční mančaft šlape na paty gigantům. Diego neskóroval, obrana téměř bez chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

No Villarreal má momentálně nejlepší formu...Titul by mohli získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se nám nepovedlo ! Teď už si musíme dávat velký pozor, už se na nás dotáhl bodově Santander, to bude ještě práce. 4.místo se musí uhájit stůj co stůj !!! ATLÉTICO !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to bary72:cao nechcel by si mi pomoct s webom o Atleticu Madrid?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele